Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Χίος υποκλίθηκε στη δική της Υρώ Μανέ

Aug
08

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο θέατρο η Υρώ Μανέ έδωσε τον καλύτερο της εαυτό τιμώντας τη γενέτειρα της και κάνοντας όλους τους θεατές να παραμιλούν από το ταλέντο της.

Η Ρένα, μία κατατρεγμένη ιερόδουλη που έζησε τον έρωτα, την πείνα, τον πόνο και τη φτώχεια, μέσα από την ιστορία της πέρασε πολλαπλά μηνύματα στο κοινό με πρώτο και βασικότερο την αγάπη. Μία από τις τελευταίες ατάκες της έλεγε «σου εύχομαι να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό τελικά στη ζωή τούτη».

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς μέχρι και τις 21:40 ο κόσμος έμπαινε στο θέατρο προκειμένου να μπορέσει να θαυμάσει -έστω και από μία όχι και τόσο καλή θέση- τη Χιώτισσα ηθοποιό.

Η παράσταση ολοκληρώθηκε, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και χειροκροτούσε παρατεταμένα την πρωταγωνίστρια για 2 λεπτά και πλέον και εκείνη εμφανώς συγκινημένη υποκλίθηκε στους συμπατριώτες της ευχαριστώντας τους που την αγκάλιασαν ακόμη μία φορά.

Η θεατρική παράταση, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ, παραθέτει κατά την εξέλιξη της πολλά γεγονότα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, μέσα από τις αφηγήσεις της Ρένας.

 

Σχόλια άρθρου: 0