19.4.2016 10:15

Απολαυστικά θεατρικά δρώμενα, πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα και καταπληκτική σκηνική παρουσία από τον Παναγιώτη Λαλέζα

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑ’ ΤΟ ΠΕΡΙΟΛΙ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝ’ ΟΛΟΙ»

Κάθε παράστασή του μαγεύει και καθηλώνει το κοινό. Κάθε του εκδήλωση τείνει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη αφού τόσο οι δάσκαλοι όσο και οι μαθητές στοχεύουν πάντοτε στην αρτιότητα. Όσοι το προηγούμενο Σάββατο βρέθηκαν στο Ομήρειο νομίζω ότι έζησαν μοναδικές στιγμές με  τους 150  χορευτές του Λέων Αλλάτιου να δίνουν «ρέστα» επί σκηνής , την θεατρική ομάδα της «Προόδου» Καλλιμασιάς να καθηλώνει με τα απολαυστικά σκετσάκια που παρουσίασε και τον υπέροχο Παναγιώτη Λαλέζα να μαγεύει με την φωνή του και την απλότητά του.

Οι Χιώτες μουσικοί (Γ και Μ Αυγουστίδης) έδεσαν άριστα με τους μουσικούς της ορχήστρας του Παν. Λαλέζα, οι ηθοποιοί της Προόδου Καλλιμασιάς  προλόγιζαν με δυνατές ατάκες τον χορό που θα ακολουθήσει και το παρευρισκόμενο κοινό για 2 ώρες χειροκροτούσε διαρκώς όσους βρισκόταν επί σκηνής. Η ιδέα των δασκάλων του «Λέων Αλλάτιου» (Γ. Γριμπαμπή, Γ. Παναγιωτίδης, Σοφία Τοπαλίδου, Μαρκέλλα Ζιγλή και Έφη Μιχαλοπούλου)να πραγματοποιήσουν μια εκδήλωση αφιέρωμα στο μεγαλείο της ελληνικής φύσης και να συνδέσουν την άνοιξη με τα λουλούδια και τα φυτά της με αντίστοιχα τραγούδια της ελληνικής μουσικής παράδοσης ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπη και αγκαλιάστηκε με θέρμη από τους εκατοντάδες θεατές που πλημμύρισαν με την παρουσία τους το Ομήρειο.

Στα θετικά της εκδήλωσης αξίζει να καταγραφεί και η πρωτοβουλία της διανομής βασιλικών στο τέλος της παράστασης σε όλους τους θεατές από τους δασκάλους του Λέων Αλλάτιου και του Ειδικού Σχολείου.

 

 

 

Οι φωτογραφίες είναι του Κυριάκου Φρεζούλη 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ