3.4.2019 13:10

Ανταλλακτική βιβλιοθήκη γνώσεων στο 2ο ΔΣ Παναγίας Ερειθιανής Βροντάδου

Θέλοντας να μυήσουν τα παιδιά στον  μαγικό κόσμο του βιβλίου τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παναγίας Ερειθιανής Βροντάδου έστησαν από χθες στην αυλή του σχολείου έναν πάγκο γεμάτα παιδικά βιβλία, τα οποία έφεραν τα ίδια τα παιδιά.

« Σκεφτήκαμε ως Σύλλογος να κάνουμε μια δράση  που να δώσει έναυσμα στα παιδιά να διαβάσουν βιβλία. Με αφορμή λοιπόν τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου σε  συνεργασία με τη διεύθυνση και τούς εκπαιδευτικούς του σχολείου έστησε τον πιο πολύχρωμο πάγκο ανταλλαγής παιδικών βιβλίων!!! Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν, παρατήρησαν, επέλεξαν το βιβλίο που τους άρεσε και δεσμεύτηκαν να το επιστρέψουν στην πρότερη κατάστασή του αφού απολαύσουν το ταξίδι που κάθε βιβλίο προσφέρει!!!!! Ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία κι αυτής της δράσης μας!!!», δηλώνει στον «π» η Μαρία Τσικουδή Καλαγκιά μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 2ου  ΔΣ Παναγίας Ερειθιανής Βροντάδου.

Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του συλλόγου και τη Δευτέρα έφεραν από ένα βιβλίο το οποίο εναπόθεσαν στον δανειστικό πάγκο για ξεκινήσει η διαδικασία ανταλλαγής βιβλίων. « Χαίρομαι που όλα τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την πρωτοβουλία και συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία ανταλλαγής βιβλίων. Είναι όμορφο να μάθουν να μοιράζονται και να διευρύνουν τις γνώσεις τους μέσω του διαβάσματος βιβλίων. Ευχαριστούμε τον σύλλογο διδασκόντων και τη διευθύντριά μας που στήριξε για μία ακόμη φορά τη δράση του συλλόγου», αναφέρει η Πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Τσέτσερη Κουνέλη. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ