Πολιτισμός

18/7/16 16:22

τελ. ενημ.: 18/7/16 16:22

1ο Φεστιβάλ Θολοποταμίου

«ΔΕΧΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΤΕΙΣ». 15ΝΘΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ , ΧΟΡΟ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Το πρώτο του καλοκαιρινό πολιτιστικό φεστιβάλ διοργανώνει ο Σύλλογος Θολοποταμίου με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις , εργαστήρια, αθλητικούς αγώνες και παιχνίδια. Όπως εξηγούν στον «π» τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου η ιδέα του φεστιβάλ γεννήθηκε τον Απρίλιο αμέσως μετά την εκλογή του νέου Δ.Σ. « Εκδηλώσεις πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο στο χωριό απλά φέτος τις συμπεριλαμβάνουμε σε ένα 15νθημερο φεστιβάλ με εκδρομές, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια και διάφορες δραστηριότητες».

«Δέχου και μην έρτεις» λοιπόν όπως είναι ο τίτλος του φεστιβάλ το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 24 Ιουλίου με μία μουσικοχορευτική παράσταση με την συμμετοχή των χορευτρικών συγκροτημάτων Νεοχωρίου και Καρδαμύλων και ολοκληρώνεται στις 15 Αυγούστου με το καθιερωμένο ολοήμερο πανηγύρι της Παναγίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχεις ως εξής:

Κυριακή 24 Ιουλίου: «Αναπολώ και τραγουδώ, θυμούμαι και χορεύω». Μουσική παράσταση με την συμμετοχή του ΦΟΚ Καρδαμύλων και του συλλόγου «Αγίου Μηνά» Νοεχωρίου. Άγιος Πέτρος Θολοποταμίου. Ώρα: 19:00.

Τετάρτη 27 Ιουλίου:  Ρεμπέτικη βραδιά στην πλατεία Θολοποταμίου. Ώρα: 21:00.

Τετάρτη 3 Αυγούστου: Παιχνίδια και αυτοσχεδιασμοί στην πλατεία Θολοποταμίου. Ώρα: 19:00

Κυριακή 7 Αυγούστου: Αγώνας Παλαίμαχων-Νέων στο γήπεδο Θολοποταμίου. Ώρα: 19:00.

Παρασκευή 12 Αυγούστου: Εργαστήριο «Φτιάξτο μόνος σου» με την Σοφία Καμπούρη για παιδιά ηλικίας από 15 ετών στην Κοινοτική αίθουσα Θολοποταμίου. Ώρα: 18:30.

Κυριακή 31 Ιουλίου: Εκδρομή στο Άγιο Γάλας. Ώρα: 08:00.

Παρασκευή 5 Αυγούστου: Πανηγύρι του Σωτήρος με την ορχήστρα Στρουμπάκη-Λιγνού στον Άγιο Πέτρο Θολοποταμίου. Συνδιοργάνωση με τον αθλητικό σύλλογο Θολοπουταμίου.

Τετάρτη 10 Αυγούστου: Παράσταση Καραγκιόζη στην πλατεία του χωριού από τον θίασο  Σκιές και γέλια. Ώρα: 21:00.

Δευτέρα 15 Αυγούστου: Πανηγύρι. 

Δείτε επίσης