Πολιτική

15/9/17 15:48

τελ. ενημ.: 16/9/17 12:51

Ξεσηκώνεται η Σάμος για προσφυγικό – ΦΠΑ. Εμείς περιμένουμε τη Διαπαραταξιακή;

Ένα μήνα νωρίτερα οργανώνονται οι Σαμιώτες για το μεγάλο πανσαμιακό συλλαλητήριο που προγραμματίζει στο Βαθύ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου η Κίνηση Πολιτών «Σάμος SOS».

Στόχος του συλλαλητηρίου είναι το προσφυγικό αλλά και η επικείμενη εξομοίωση του ΦΠΑ των νησιών με της υπόλοιπης χώρας. «Θα βάλουμε φραγμό στα σχέδια της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό. Θα θέσουμε επίσης ζητήματα σχετικά με τη φορολογική πολιτική και θα ζητήσουμε άμεσα να ανασταλεί η αύξηση του ΦΠΑ, στο μέτρο που ισχύει για την υπόλοιπη Ελλάδα», ανέφερε το μέλος της Κίνησης Νίκος Μάρκου σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «2000 fm».

«Σαν Έλληνας και σαν Σαμιώτης δεν ανέχομαι η πρωτεύουσα του νησιού να βρίσκεται σ’ αυτή την κατάντια, να καταρρέει τουριστικά, οικονομικά και κοινωνικά. Δεν ανέχομαι οι συμπολίτες μου να φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους. Εικόνες που δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνία και δίνουν μεγάλο χτύπημα στον τουρισμό. Καλούμε τους κατοίκους να συστρατευτούμε. Ξεκινάει ένας αγώνας που δεν έχει γυρισμό. Θα οξύνεται και θα εντείνεται ώστε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του νησιού», υπογράμμισε ο κ. Μάρκου.

Στη Χίο η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα μοιάζει να έχει κατεβάσει ταχύτητα. Εκτός κι αν περιμένει την υλοποίηση της απόφασης της Διαπαραταξιακής Επιτροπής, ότι αν δεν αποδώσουν οι ενέργειες της στην κυβέρνηση για το προσφυγικό να προετοιμάσει ο ίδιος ο Δήμος δυναμικές κινητοποιήσεις. Σωθήκαμε... 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση