Πολιτική

2/1/18 20:53

τελ. ενημ.: 3/1/18 9:31

Τι γυρεύει απροειδοποίητα στη Χίο ξημερώματα του 2018;

Έναν απρόσμενο επισκέπτη υποδέχεται, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του «π», αύριο η Χίος σε μια επίσκεψη με κρυμμένη ατζέντα. Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, σπάει την απόφαση του να κρατήσει αποστάσεις από το νησί μας και με μια απροειδοποίητη επίσκεψη πρόκειται να βρεθεί αύριο για κάποιες ώρες στη Χίο.

Το γεγονός ότι η επίσκεψη κρατείται υπό άκρα μυστικότητα δημιουργεί πληθώρα ερωτηματικών για τη σκοπιμότητα της. Να εντάσσεται απλώς στην επικοινωνιακή επιχείρηση εκ μέρους του υπουργού να διορθώσει την προσωπική του εικόνα σε σχέση με τις επαφές του με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου; Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι τα Χριστούγεννα πραγματοποίησε επίσκεψη – αστραπή και στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, χωρίς να συναντήσει κανέναν τοπικό παράγοντα.

Ή να έχει ειδική αποστολή για την επιτάχυνση της επαύξησης του αριθμού των κοντέινερ στη ΒΙΑΛ, υπόθεση η οποία προς το παρόν σκοντάφτει στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ιδιώτης ιδιοκτήτης γειτνιάζοντος χωραφιού;

Λογικά η επίσκεψη – αστραπή, για την οποία δεν είναι προς το παρόν ενήμερα ούτε τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στη Χίο, αποσκοπεί στην επικοινωνιακή διαχείριση της προσφυγικής κατάστασης στο νησί μας, με τον αναμενόμενο μονόλογο του υπουργού να διευρύνει κι άλλο το χάσμα με την τοπική κοινωνία. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση