Πολιτική

27/6/19 11:24

τελ. ενημ.: 27/6/19 19:30

Στηρίζει Μηταράκη με όλες του τις δυνάμεις ο Σταμάτης Κάρμαντζης

Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη και νεοεκλεγμένου δημάρχου Χίου βρέθηκε  σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Νότης Μηταράκης, στα πλαίσια των επαφών με φορείς και υπηρεσίες.

Ο κ. Κάρμαντζης αφού καλωσόρισε τον υποψήφιο Βουλευτή εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την «ανοικτή» όπως χαρακτηριστικά είπε στήριξη που του παρείχε ο Ν. Μηταράκης στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών. Παράλληλα του ευχήθηκε καλή επιτυχία επισημαίνοντας ότι οι γνώσεις του και οι εμπειρίες του είναι απολύτως χρήσιμες για τη Χίο.

«Με τον Νότη Μηταράκη μας συνδέει μια δυνατή φιλία. Γνωριζόμαστε από το 2014 από τα βουλευτικά έδρανα . Μία συνεργασία και μία φιλία που ξεκίνησε τότε και διατηρείται μέχρι και σήμερα.  Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών στάθηκε δυνατά και καθαρά στο πλευρό μας. Είναι γνωστό ότι οι γνώσεις και οι εμπειρίες του Νότη Μηταράκη είναι απόλυτα χρήσιμες για τον τόπο μας και για το πολιτικό σκηνικό του σήμερα.  Ως εκ τούτου σου εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου» , υπογράμμισε ο Στ. Κάρμαντζης.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση