Πολιτική

16/7/20 14:17

τελ. ενημ.: 16/7/20 14:18

Σύσκεψη με στόχο τη διεθνή προβολή της Χίου μέσω ΕΟΤ [vid]

Ευρεία ηλεκτρονική σύσκεψη με τη συμμετοχή του ΕΟΤ, του Υπουργείου Μετανάστευσης καθώς και των Δημάρχων των νησιών που πλήττονται από το μεταναστευτικό πρόβλημα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Σε αυτή παρουσιάστηκαν οι στοχεύσεις από την πλευρά του ΕΟΤ, με την Άντζελα Γκερέκου να εξηγεί ότι στόχος είναι η διεθνής προβολή των νησιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις μεταναστευτικές ροές, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσει εξειδικευμένη καμπάνια προβολής στο εξωτερικό.

Την ικανοποίησή τους, εξέφρασαν σε δηλώσεις τους στο politischios.gr τόσο ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, όσο και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Βεργίνας, ευχαριστώντας τα Υπουργεία Μετανάστευσης και Τουρισμού για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία στήριξης.

Όπως εξήγησαν, οι βασικοί στόχοι που αναλύθηκαν, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση προσθέτοντας ότι προφανώς οι όποιες προωθητικές ενέργειας θα αφορούν όχι τη φετινή τουριστική περίοδο αλλά στο μέλλον.

Συνολικά από το Υπουργείο θα διατεθούν 2 εκ. ευρώ για τη συγκεκριμένη καμπάνια με τις επιμέρους λεπτομέρειες να ανακοινώνονται στο προσεχές διάστημα.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση