15.9.2023 13:33

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου: Εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Οι πρωτοφανείς καταστροφές σε πολλές περιοχές της χώρας εξαιτίας της κακοκαιρίας, μας ανάγκασαν να αλλάξουμε την ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών.

Την Κυριακή λοιπόν, 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιούνται οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη Προέδρου. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8 π.μ. και θα κλείσουν στις 8 μ.μ.

Στη Χίο τα εκλογικά κέντρα θα είναι δύο, το ένα στο Δημαρχείο της πόλης, και το άλλο στο πρώην Δημαρχείο της Ομηρούπολης.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έως τις 16 Σεπτεμβρίου, είτε εγγραφούν μέλη ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.

Οι πολίτες που επιθυμούν να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή βιβλιάριο υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση. Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 ετών οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Οι εκλογές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα στείλουν ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας, αναδιοργάνωσης, συσπείρωσης και αντεπίθεσης ενάντια στη κυβέρνηση Μητσοτάκη, την πιο επικίνδυνη για τους πολίτες κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Στις 17 Σεπτέμβρη ο Δημοκρατικός Προοδευτικός κόσμος συμμετέχει, αποφασίζει για το μέλλον του.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ