2.12.2021 11:09

«Στα όρια της παράβασης η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου»

Κοινή ανακοίνωση του Βουλευτή Χίου ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χίου για την τοποθέτηση αναπληρώτριας στη Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου και προσωπικά η Διοικήτρια, πέρα από την επαναφορά των εργολάβων σε κρίσιμους τομείς, προχώρησαν σε μια ακόμη ενέργεια που κινείται στα όρια της παράβασης της ορθής διοίκησης.

Όρισαν αναπληρώτρια στη Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας άτομο που δεν πληροί τα κριτήρια του νόμου. Το μόνο κριτήριο που πληροί είναι ότι ανήκει στην κατηγορία των «ημετέρων».

Με την τοποθέτηση αυτή παρακάμπτονται άξια στελέχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, με μακράν καλύτερα βιογραφικά, αλλά δυστυχώς όχι της αρεσκείας τους.

Ο ουσιαστικός λόγος της υποσκέλισης αυτής είναι ότι τα συγκεκριμένα αυτά στελέχη ασκούν συνδικαλιστική δράση και εναντιώνονται στην πολιτικής της κ. Κανταράκη και των νέων πολιτικών φίλων της.

Η τοποθέτηση αυτή αποτελεί στην ουσία πολιτική δίωξη και νομική ακροβασία και ως τέτοια την καταγγέλλουμε και ζητάμε την άμεση ανάκλησή της. Το θέμα αυτό θα έλθει μαζί με άλλα ζητήματα κακοδιοίκησης στη Βουλή προς απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ