12.12.2023 15:13

Στ. Μιχαηλίδης – Κινητοποιήσεις αν δεν εφαρμοστεί το Master Plan του αεροδρομίου – Βίντεο

Άφησε να υπονοηθεί παρέμβαση Μηταράκη πίσω από την ακύρωση του ραντεβού με την Υφυπουργό Υποδομών

Σε νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ του βουλευτή Χίου του ΠΑΣΟΚ Σταύρου Μιχαηλίδη και του κυβερνητικού Βουλευτή Νότη Μηταράκη, οδηγούν οι εξελίξεις στο αεροδρόμιο.

Μετά την πρωινή ανακοίνωση του κ. Μηταράκη για την τροποποίηση των Περιβαλλοντικών Όρων που επιτρέπουν τη συνέχιση του έργου της επέκτασης του διαδρόμου και τις αιχμές κατά του Σταύρου Μιχαηλίδη, σειρά πήρε ο βουλευτής της αντιπολίτευσης ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του Νότη Μηταράκη.

Ο κ. Μιχαηλίδης, αφού επανέλαβε τις καταγγελίες του για υποδεέστερο αεροδρόμιο σε σχέση με αυτό που προβλέπει το Master Plan, εστίασε στην ακύρωση του προγραμματισμένου ραντεβού με την υφυπουργό Υποδομών παρουσία του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και του νέου Δημάρχου Γιάννη Μαλαφή, αφήνοντας υπονοούμενα για παρέμβαση Μηταράκη πίσω από την ακύρωση.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εξήγησε ότι η κυβέρνηση σιωπηρά αποφάσισε να μην εκτελέσει τον αρχικό σχεδιασμό με αποτέλεσμα να παραδοθεί στη Χίο και στους Χιώτες ένα αεροδρόμιο που καμία σχέση δεν θα έχει με τα όσα αρχικά προβλέπονταν.

Μάλιστα προειδοποίησε τόσο τον Νότη Μηταράκη, όσο και την υφυπουργό με δυναμικές κινητοποιήσεις, σε περίπτωση που επιμείνουν να παραδώσουν στη Χίο ένα έργο που θα παρεκκλίνει σημαντικά σε σχέση με το όραμα δεκαετιών.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ