5.3.2024 8:25

Σε εξέλιξη σύσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου υπό τον Βασίλη Κικίλια

Αντικείμενο της σύσκεψης στην οποία συμμετέχει το σύνολο των εμπλεκόμενων φορέων είναι η προετοιμασία της φετινής αντιπυρικής περιόδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος βρίσκεται στο νησί από το απόγευμα της Δευτέρας. 

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η προετοιμασία της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Βορείου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Κυπριωτέλλης, ο Διοικητής Π.Υ. Ν. Χίου, Πύραρχος Σταύρος Καπελλαρίδης, ο Υποδιοικητής Π.Υ. Χίου, Επιπυραγός Απόστολος Ντίλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου, Ιωάννης Αραμπατζής, ο Διοικητής 96 ΑΔΤΕ Χίου, Ταξίαρχος Χαράλαμπος Αμπατζίδης, ο Δήμαρχος Χίου, Ιωάννης Μαλάφης, ο Διοικητής Λιμεναρχείου Χίου, Αντιπλοίαρχος Παντελής Βατούσης, o Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής, η Διευθύντρια Δασών Χίου, Θωμαΐς Κοιλούκου,  ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χίου, Νικόλαος Βορριάς, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χίου, Γεώργιος Ζώας, ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ, Γεώργιος Καλαμάκης.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024

Το μεσημέρι ο κ. Κικίλιας θα παραστεί στην επίσημη τελετή έναρξης πιλοτικού προγράμματος για την κλιματική κρίση, το οποίο εκπονείται με τη συνεργασία του Κοινοφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) και του Ιδρύματος Λάτση, με αντικείμενο την ενημέρωση των πολιτών για την κλιματική αλλαγή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ