16.12.2022 10:51

ΠΑΣΟΚ Χίου - Συνάντηση στελεχών και μελών στο Δημαρχείο Αγίου Μηνά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ της Χίου και η Τοπική Οργάνωση Χίου διοργάνωσαν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 συνάντηση στελεχών και μελών από Θυμιανά και Νεχώρι στο πρώην Δημαρχείο Αγίου Μηνά.

Σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Χίου αναφέρει:

«Προτεραιότητα της Νομαρχιακής μας επιτροπής σε τέτοιες συναντήσεις είναι να δίνεται ο λόγος πρωτίστως στους προσκεκλημένους φίλους και μέλη ώστε να αποτυπωθούν οι προτάσεις και οι προβληματισμοί τους γύρω από κομβικής σημασίας ζητήματα που αφορούν το νησί μας αλλά και την ευρύτερη πολιτική σκηνή και την παρουσία του κόμματός μας.

Το εναρκτήριο λάκτισμα στην συζήτηση δόθηκε από τον Γραμματέα Μιχάλη Παρλαμά και τον αναπληρωτή γραμματέα Κώστα Φωκίδη, ενώ τοποθετήθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές μας Λίτσα Λύκου και Χριστόφορος Κριμιζής.

Τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα γενικότερης πολιτικής όπως η ακρίβεια που καλπάζει, η ανεργία, το Ε.Σ.Υ., η αναξιοκρατία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το μεταναστευτικό.

Ειδικότερα για την Χίο μας αναφέρθηκαν τα κάτωθι σημαντικά θέματα:

  1. Η υποτονική τουριστική κίνηση και η αναγκαιότητα ενός σχεδίου επανεκκίνησης του τουριστικού προϊόντος στο νησί.
  2. Το ζήτημα της υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ στη Χίο.
  3. Τα αιτήματα των συνταξιούχων ναυτικών του νησιού μας και ο εμπαιγμός που βιώνουν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
  4. Προβλήματα που προκύπτουν σχετικά  με το κτηματολόγιο και στις περιοχές Θυμιανών και Νεχωριού.
  5. Η ενεργότερη αξιοποίηση του λιμένα Μεστών ως δεύτερη πύλη Σέγκεν για το νησί μας.

Τέτοιου είδους συναντήσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα όπου θα πάρουν σειρά κι άλλες Δημοτικές Ενότητες καθώς δική μας προτεραιότητα είναι να ξαναδώσουμε φωνή στην κοινωνία μας και να συμβάλλουμε στην επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που αφορούν τον τόπο μας».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ