24.8.2021 14:44

Λ. Αθηνάδης: «Θα συνεργαστώ με όλους για το καλό του τόπου μας»

Την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας ως άμεση προτεραιότητά του μετά την απόφαση ορισμού του στη θέση του αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικότητας και καινοτομίας από τον Κώστα Μουτζούρη, προέταξε μέσα από δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο ανεξάρτητος πλέον Περιφερειακός Σύμβουλος Λεωνίδας Αθηνάδης.

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, Κ. Μουτζούρη που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την αρμοδιότητα που ήθελα πραγματικά. Έχω την εμπειρία από τα 40 χρόνια δραστηριοποίησης μου στο εμπόριο».

Σχετικά με το χαρτοφυλάκιό του ανέφερε ότι θα αναλάβει όλο το φάσμα δράσεων που περιλαμβάνει ο χώρος της επιχειρηματικότητας, καλύπτοντας έτσι τον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα.

Στόχος του ίδιου είναι να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα με φυσικό επακόλουθο και την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Αθηνάδης στοχεύει σε συνεργασία με Επιμελητήρια, Συνεταιρισμούς, Πανεπιστήμιο και Ε.Μ.Χ. ώστε να σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης με αφορμή το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ του 2022.

Ο ίδιος, δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με όσους εμπλέκονται με τα θέματα που έχει αναλάβει δηλώνοντας χαρακτηριστικά «θα συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ