8.2.2022 15:06

«Η Κυβέρνηση με τις διώξεις διολισθαίνει και βυθίζεται στο αδιέξοδό της» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την άμεση παρέμβαση του Βουλευτή Επικρατείας του ΚΙΝ.ΑΛ. και Τομεάρχη Μεταναστευτικού του Κόμματος Γιώργου Καμίνη, προκάλεσε η αποκάλυψη του politischios.gr, ότι το Λιμεναρχείο ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για την αυθόρμητη κινητοποίηση του κόσμου ανήμερα των Θεοφανείων, ερευνώντας την ύπαρξη των αδικημάτων της παρακώλυσης συγκοινωνιών και της άσκησης βίας.

Ο κ. Καμίνης, εξ αρχής καταδίκασε το κάψιμο οχημάτων στη Βάστρια της Λέσβου, λέγοντας ότι αυτές οι πράξεις βανδαλισμού δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση τον αγώνα των νησιωτών και προσέθεσε ότι οι Χιώτες μέσω των, μέχρι σήμερα, ειρηνικών κινητοποιήσεων δείχνουν το σωστό παράδειγμα.

Θυσιάζουν τα νησιά για να μην έχουν εκλογική φθορά

Ο Γιώργος Καμίνης, εκτός των άλλων επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση έχει συνειδητά επιλέξει να καταδικάσει τα νησιά, προκειμένου να μην έχει εκλογική φθορά σε δήμους της ηπειρωτικής Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας αυτή την πρακτική ως αδιέξοδο.

Σχολιάζοντας δε, την προκαταρκτική έρευνα του Λιμεναρχείου Χίου δήλωσε:

«Ο ολισθηρός δρόμος των προκαταρκτικών εξετάσεων και της ποινικής δίωξης φιλήσυχων ανθρώπων οι οποίοι μάχονται για ένα δίκαιο αγώνα, είναι τεράστιο σφάλμα και βυθίζει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει μόνη της».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ