10.3.2021 14:21

Επιστρέφει στη θέση της με πολιτική παρέμβαση η Προϊσταμένη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Επίθεση στον Ανδρέα Μιχαηλίδη με χαρακτηρισμούς ως "Πολάκη της Χίου"

Στη θέση της, έπειτα από πολιτική παρέμβαση, επιστρέφει η προϊσταμένη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Χίου, εγείροντας ερωτηματικά για το τι ακριβώς προηγήθηκε αφού σε προηγούμενη ενημέρωσή της η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου έκανε λόγο για σαφή παραίτηση της Προϊσταμένης η οποία και έγινε αποδεκτή. Το πως μία δεκτή παραίτηση, ανακαλείται με πολιτική παρέμβαση, οφείλουν να το απαντήσουν οι εμπλεκόμενοι.

Την είδηση γνωστοποίησε το πολιτικό γραφείο Μηταράκη με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά από παρέμβαση του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Χίου και Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, η προϊσταμένη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Χίου επιστρέφει άμεσα στην θέση της και στα πολύ σημαντικά καθήκοντά της. Το ζήτημα που προέκυψε, λύθηκε σήμερα μετά από συζήτηση, αμοιβαία κατανόηση αλλά  και επιβεβαίωση πως η κανονικότητα της λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού αλλά και η υγεία των ασθενών είναι πρώτη προτεραιότητα όλων.

Αυτή την δύσκολη κατάσταση έσπευσε δυστυχώς ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χίου κ. Α. Μιχαηλίδης να εκμεταλλευτεί με τον πιο σκαιό τρόπο, προσπαθώντας να μετατρέψει ένα ζήτημα το οποίο αφορά τόσο την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια των ζωών των ασθενών, σε αντικείμενο μικροπολιτικής αντιπαράθεσης. Συνιστούμε στον κ. Μιχαηλίδη να σταματήσει να χρησιμοποιεί την Δημόσια Υγεία ως πολιτικό εργαλείο και να επικεντρωθεί αντ’ αυτού στην επίλυση των προβλημάτων με παραγωγικό τρόπο, αλλιώς κινδυνεύει να μετατραπεί σε «Πολάκη της Χίου»»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ