6.9.2023 7:29

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ - Δύο εκλογικά κέντρα στη Χίο σε πόλη και Βροντάδο

ην Κυριακή  10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη Προέδρου.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8.00 π.μ. και θα κλείσουν στις 8.00 μ.μ.

Στη Χίο τα εκλογικά κέντρα θα είναι δύο. Το ένα είναι στο Δημαρχείο της πόλης, και το άλλο στο πρώην Δημαρχείο της Ομηρούπολης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έως τις 9 Σεπτεμβρίου, είτε εγγραφούν μέλη ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία χρειάζεται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.  Επίσης έχει οριστεί καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 ετών οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει η ταυτοπροσωπία τους, καθώς και το ΑΜΚΑ τους.

"Καλούμε όλους τους Δημοκρατικούς Προοδευτικούς Αριστερούς πολίτες του νησιού, την νεολαία, τις γυναίκες, τους δημιουργικούς πολίτες, τον κόσμο της εργασίας, τους ανθρώπους που βλέπουν τα σημερινά αδιέξοδα και επιθυμούν ένα καλύτερο αύριο, να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ