Πολιτική

10/1/18 14:33

τελ. ενημ.: 10/1/18 23:54

Το δίκαιο επιβλήθηκε: το Χαλκειός των 600 κατοίκων θα φορτωθεί 3.000 μετανάστες

Οι αρχές έκαναν το χρέος τους. Εφάρμοσαν τον (τυφλό) νόμο και απέβαλαν τη λογική. Η επιχείρηση διπλασιασμού της χωρητικότητας της ΒΙΑΛ εκτελέσθηκε με επιτυχία από την κυβέρνηση, με την απόλυτη σύμπραξη της δημοτικής αρχής, η οποία φρόντισε να κρυφτεί από το θέρετρο των επιχειρήσεων για να αποφύγει την οργή των (λιγοστών) Χαλκούσων που επιδίωξαν να αντιδράσουν. Νωρίτερα, με τις μόνιμες … καθυστερήσεις του προέδρου του Χαλκειούς, είχε φροντίσει να πετύχει να μην πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση στο χωριό και αυτή να γίνει (πιθανά) απόψε, έχοντας πια να αντιμετωπίσει τετελεσμένα.

Ο νόμος λοιπόν αποφάσισε ότι το Χαλκειός των 600 κατοίκων οφείλει να φορτωθεί τη διαμονή 1.500 μεταναστών στους οικίσκους της  ΒΙΑΛ, κάμποσων ακόμα «σκηνιτών», γιατί όλοι συνεχίζουν να μην χωρούν στα προκάτ και φυσικά τις σκηνές έτοιμες να αναπτυχθούν εντός ή εκτός ΒΙΑΛ με τις πρώτες αφίξεις.

Αποστολή εξετελέσθη για την κυβέρνηση, τη δημοτική αρχή, την Αστυνομία, τις δικαστικές εξουσίες και τα φερέφωνα τους. Το Χαλκειός – και η Χίος – υποτάχθηκαν. Μπορεί άνετα να πέσει το … σύρμα για την έφοδο κι άλλων κατατρεγμένων. 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση