14.10.2021 15:02

«Άτυπη» για τον Σταμάτη Κάρμαντζη η Επιτροπή για τη δημοτική περιουσία (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ναι» στη σύσταση επιτροπής υπό προϋποθέσεις

Δια πυρός πέρασε το εγχείρημα της δημιουργίας δημοτικής επιτροπής για τη διαχείριση της δημοτικής περιουσίας, με τον Δήμαρχο Χίου να καταλήγει τελικά στο συμπέρασμα – παρά την ψήφισή της από το Δημοτικό Συμβούλιο- ότι είναι άτυπη.

Το θέμα ανέδειξε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Χάρης Μπουρνιάς, που σε εισήγησή του σημείωσε ότι η επιτροπή σαμποτάρατε με εντολή δημάρχου, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι, με παρέμβαση του Γ.Γ. του Δήμου Αντώνη Ζερβάκη απαγορεύτηκε η παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων σε αυτή.

 «Αυτή η επιτροπή που έγινε για την περιουσία δεν είναι νομότυπη σε ότι αφορά όλα αυτά που έθεσαν οι αντιπολιτεύσεις. Δεν μπορούν οι μειοψηφίες να αντικαταστήσουν  τη Δημοτική Αρχή», ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο Σταμάτης Κάρμαντζης.

Σχετικά με την πρόταση τον αντιπολιτεύσεων να υπάρξει συνεργασία ο κ. Κάρμαντζης αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η όπως δήλωσε «σθεναρή αντιπολίτευση».

Ο ίδιος αναγνώρισε μάλιστα τη σημαντική συνεισφορά του πρώην αντιδημάρχου Χάρη Μπουρνιά, τονίζοντας ότι και σήμερα συνεχίζεται το ίδιο έργο παρά την έλλειψη προσωπικού.

 «Η επιτροπή που θα συσταθεί θα πρέπει να έχει την αναλογία που πρέπει, για να μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ