8.3.2019 9:16

Ανδ. Μιχαηλίδης: «Διαψεύστηκαν όλοι εκείνοι που θεωρούσαν ότι η εκποίηση της περιουσίας του νοσοκομείου ήταν η μόνη λύση»

Ο κυβερνητικός βουλευτής της Χίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, σχολιάζει την υπογραφή σύμβασης της Παθολογικής του Νοσοκομείου Χίου. 

"Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ της εποπτεύσουσας αρχής και του κατασκευαστή του έργου της ανακατασκευής της Παθολογικής και Ψυχιατρικής Κλίνικής του νοσοκομείου Χίου, με την καθοριστική συμβολή της διοίκησης και των υπηρεσιών του νοσοκομείου. Μετά την υπογραφή ακολουθεί η άμεση έναρξη των εργασιών για ένα εμβληματικό έργο αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας για το νομό μας. Το έργο θα αναβαθμίσει την λειτουργία μιας μονάδος αιχμής του νοσοκομείου μας, όπως είναι η Παθολογική Κλινική, βελτιώνοντας πρωτίστως τις υποδομές νοσηλείας των ασθενών αλλά και αποκαθιστώντας τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες εργάζεται σκληρά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.Το έργο αυτό χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Υπουργείο Υγείας και έχει ως επιβλέπουσα αρχή τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Θέλω να επισημανω για ακόμα μία φορά ότι διαψεύστηκαν όλοι εκείνοι που θεωρούσαν ότι η εκποίηση της περιουσίας του νοσοκομείου ήταν η μονη λύση για την ολοκλήρωση του έργου και ότι σε κάθε άλλη περίπτωση το έργο δεν θα πραγματοποιούνταν ποτέ. Συνεχίζουμε την αδιάκοπη προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβληματων στον τομέα της Υγείας στο νησί μας, για το δικαίωμα που έχουν όλοι οι πολίτες στη δημόσια και δωρεάν υγεία". 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ