21.12.2021 20:12

Αίτημα των αντιπολιτεύσεων η οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου προς το Νοσοκομείο, για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού και ιατροφαρμακευτικού υλικού με ποσό ύψους 30.000 ευρώ τέθηκε στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το παραπάνω αίτημα σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο, Χ. Μπουρνιά,  ξεκίνησε μετά από προσπάθειες της αντιπολίτευσης, η οποία από κοινού συμφώνησε στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου με ποσό ύψους 50.000 ευρώ. Στην συγκεκριμένη απόφαση ωστόσο απείχε η Δημοτική Αρχή σύμφωνα με τον κ. Μπουρνιά, η οποία σήμερα καλεί τα μέλη του Δ.Σ. να εγκρίνει το αίτημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου για 30.000 ευρώ.

Ωστόσο για τον κ. Μπουρνιά η ενίσχυση του Νοσοκομείου με το μεγαλύτερο δυνατό ποσό το οποίο στην προκειμένη είναι τα 50.000 ευρώ θα έπρεπε να είχε δρομολογηθεί. Παρ’ όλα αυτά θα ψηφήσει θετικά την έγκριση του συγκεκριμένου ποσού με την επιπλέον οικονομική ενίσχυση ύψους 20.000 ευρώ:

«Η νομοθεσία μας επιτρέπει να το κάνουμε αυτό μέχρι 31 Δεκεμβρίου, δεν ξέρω εάν θα δοθεί κάποια παράταση πάντως αυτό το οποίο είναι απαράδεκτο είναι ότι η Δημοτική Αρχή δεν συμμετέχει σε αυτό το θέμα της αγοράς ειδών για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου».

Τέλος, η οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Χίου, για τον κ. Μπουρνιά θα έπρεπε να είναι στο ύψος των περιστάσεων εάν υπολογίσει κανείς την προσπάθεια του προσωπικού σε μια περίοδο υγειονομικά δύσκολη.

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ