12.2.2018 8:57

Το Αιγαίο το φυλάει ο Χριστός κι ο Κανάρης κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι γείτονες

Νέες ηχηρές απαντήσεις στη στρατιωτική και πολιτική προκλητικότητα των ημερών από παράγοντες της γείτονος χώρας έδωσε την Κυριακή το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγ. Αποστόλων, στην Κυψέλη, ο Μητροπολίτης κ. Μάρκος.

Χοροστατώντας στη Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Απόκρεω στο εκκλησάκι που έφτιαξε ο Κωνσταντίνος Κανάρης, έπειτα από πρόσκληση της Αδελφότητας Ψαριανών, ο Σεβασμιώτατος έπλεξε το εγκώμιο του μπουρλωτιέρη και πρωθυπουργού της Ελλάδος συγκρίνοντας τον με τις σημερινές ηγεσίες. «Ο Κανάρης παρέμεινε στην Ιστορία Μεγάλος γιατί συμβιβάστηκε μόνο με τον Χριστό! Σήμερα, όσο κι αν ψάξουμε με το φανάρι, όπως ο Διογένης, δεν θα βρούμε Κανάρηδες στην πολιτική, στον Στρατό, στην εκπαίδευση ούτε ακόμη και στην Εκκλησία!», ανέφερε.

Λίγο αργότερα δεν δίστασε να στείλει καθαρό μήνυμα, ως απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις πολιτικών και στρατιωτικών αξιωματούχων της Τουρκίας. «Οι απειλές του Ερντογάν δεν μας φοβίζουν ούτε μας κάμπτουν. Το Αιγαίο το φυλάει ο Χριστός και ο Κανάρης και γνωρίζουν πολύ καλά οι γείτονες τι σημαίνει το όνομα Κανάρης», τόνισε.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ