10.2.2023 16:00

Πρίγκιπας Ερρίκος, δούκας του Σάσσεξ

Από Mark Jones - Cropped from Flickr version: https://www.flickr.com/photos/rambomuscles/27537241539, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=65635766

Ο Πρίγκιπας Χάρι, Ερρίκος, Δούκας του Σάσσεξ, ήταν γεννημένος στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984 (ηλικία 38 ετών, στο ζώδιο Παρθενάκι), στο Νοσοκομείο Σεντ Μέρι του Λονδίνου, στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ύψος 1,86 μ., με σύζυγο τη Μέγκαν [που μετετράπη χάρη σ’αυτόν από μια κοινή θνητή σε Δούκισσα του Σάσσεξ (νυμφεύθηκαν το 2018)], με αδελφό τον Ουίλιαμ, Πρίγκιπα της Ουαλίας, γονείς: τον Κάρολο τον Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και την Νταϊάνα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, και παιδιά τον Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάντεν-Ουίνδσορ και την Λίλιμπετ Μαουντμπάντεν-Ουίνδσορ, ενώ είναι εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ της Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, που ήταν Βασίλισσα εκεί από το 1952 έως το 2022!!!

Η Ελισάβετ η Β΄ [που γεννήθηκε Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαρία, στο Λονδίνο, στις 21 Απριλίου (ημερομηνία αλλαγής μεταξύ Κριού-Ταύρου) του 1926 και πέθανε στο Κάστρο Μπαλμόραλ, στη Σκωτία, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022), ήταν η Μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου και 14 άλλων κρατών της Κοινοπολιτείας των Εθνών, της οποίας ήταν επικεφαλής, ενώ ήταν επίσης Υπέρτατη Κυβερνήτης της Εκκλησίας της Αγγλίας!!!

Ανήλθε στο θρόνο το 1952, βασίλεψε επί 70 χρόνια και 214 ημέρες, και υπήρξε η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, η δεύτερη στην καταγεγραμμένη ιστορία μετά την Βασίλισσα Ελισάβετ τη Βασιλομήτορα (τη μαμά της), και η μακροβιότερη γυναίκα-αρχηγός κράτους. Ήταν παντρεμένη με τον Πρίγκιπα Φίλιππο, Δούκα του Εδιμβούργου, που ήταν Έλληνας, ήταν γεννημένος το 1947 και έζησε μέχρι το 2021, και ίσως θα ήταν καλύτερο να έχουμε κι εμείς Μοναρχία στην Ελλάδα, απ’ότι το σκοτωμό αυτόν που γίνεται στη Βουλή με τα κόμματα… (και λέω ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να είχαμε κι εμείς Βασιλιά, τον Κωνσταντίνο π.χ., που απεβίωσε στις 10/1/2023 τα μεσάνυχτα στο «ΥΓΕΙΑ» από οργανική ανεπάρκεια, γιατί όσο διετέλεσε Βασίλισσα η Ελισάβετ στο Ηνωμένο Βασίλειο οι περισσότεροι Άγγλοι τη λάτρεψαν)]!!!

Όμως, μπορεί να τη λάτρεψαν οι περισσότεροι Άγγλοι, αλλά εμείς οι Έλληνες και οι Κύπριοι, ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε και πόσα κακά έκανε στον ελληνικό και κυπριακό λαό (που την αποθέωσαν πια τα ΜΜΕ), αφού όπως ισχυρίζεται χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σφακιανάκης (μόνο ο Γιώργος Σφακιανάκης το ισχυρίστηκε αυτό, γιατί εκείνη την επισκέφθηκε μερικές φορές…), ΔΕΝ ήρθε ποτέ στην Ελλάδα ΓΙΑΤΙ ήταν ανθελληνίδα:

1) Ειδικά κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ο ελληνικός λαός για αρκετά χρόνια δεν έτρεφε καλά αισθήματα για τη Βρετανία!!!

2) Ο Δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος, εξορίστηκε από τη χώρα όταν ήταν βρέφος, αφού ο πατέρας του ήταν ο Πρίγκιπας Ανδρέας που διέταξε την πορεία του ελληνικού στρατού στα βάθη της Άγκυρας, με αποτέλεσμα τη Μικρασιατική Καταστροφή, και τότε συνελήφθη και καταδικάστηκε σε θάνατο, αλλά μετά από παρέμβαση της Βρετανίας εξορίστηκε με την οικογένειά του εκεί!!! Και,

3) ο ρόλος που διαδραμάτισε η Βρετανία στην Ανεξαρτησία της Κύπρου και τα φρικτά βασανιστήρια που έγιναν σε Κύπριους αγωνιστές!!!

Έτσι, δεν ήταν πρόθυμη για μια επιστροφή την Ελλάδα (αφού την είχε επισκεφθεί πολύ λίγες φορές) 1, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν ήθελε ο σύζυγός της ο Φίλιππος, για τον οποίο έτρεφε «παθολογική αγάπη», και το βάζω αυτό σε εισαγωγικά, γιατί ο Φίλιππος ως κλασικός Έλληνας ήταν ο γραφικός Greek Lover και ο νοών νοείτω, όπως έχουν αναφέρει και οι βασιλικοί κύκλοι ανά τα χρόνια!!!

Ο εγγονός της ο Χάρι όμως, ΔΕΝ είναι έτσι!!! Παντρεύτηκε από ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΡΩΤΑ & ΚΑΨΟΥΡΑ την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ στις 18 Μαΐου του 2018 [δεν ήταν προξενιό, δεν ξέρω, ίσως να μην το καταδέχτηκε ο Χάρι και λόγω ζωδίου (ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ, ενώ η γυναίκα του είναι ΛΕΩΝ)], στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου του Κάστρου του Ουίνδσορ, και αποποιήθηκε τον τίτλο του Πρίγκιπα, δηλαδή του διαδόχου του βασιλέα, γιατί αγάπησε μια απλή ΑΣΤΗ, αφού τη στιγμή της γέννησής του ήταν τρίτος στη σειρά διαδοχής για το Βρετανικό Θρόνο, μετά τον αδελφό του Ουίλιαμ, αλλά στη συνέχεια γεννήθηκαν και τα ανίψια του (παιδιά του Ουίλιαμ) Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούι, και παραιτήθηκε ο Χάρι από τα βασιλικά του καθήκοντα και βγαίνει και αποκαλύπτει τώρα πολλά μυστικά για την οικογένειά του και για τον αδελφό του Ουίλιαμ.

Το πρωί της ημέρας του γάμου του έλαβε τον τίτλο του Δούκα του Σάσσεξ και τους τίτλους του Κόμη του Νταμπάρτον και του Βαρώνου του Κιλκίλ, αλλά οι λόγοι που αποποιήθηκε τα βασιλικά του καθήκοντα δεν ήταν μόνο αυτοί, ότι δηλαδή δεν θα γινόταν ποτέ Βασιλιάς ή επειδή αγάπησε πραγματικά μια κοινή θνητή, η οποία στο κάτω-κάτω της γραφής είναι ένα καβαλημένο καλάμι που τον εκμεταλλεύεται [ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΝ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΗΜΗ, με τους τίτλους που έχει και για να το παινεύεται ότι ΑΥΤΗ τον απομάκρυνε από τη Βασιλική Οικογένεια, αλλά έχω ακούσει (φυσικά μπορεί να είναι και φήμες) και για την απαράδεκτη συμπεριφορά στο υπηρετικό προσωπικό]!!!

Προσωπικά πιστεύω ότι Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΙΔΙΩΣ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ τον Κάρολο, είναι ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ!… ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ, ΤΗ ΛΑΙΔΗ ΝΤΑΪΑΝΑ, επειδή ΔΕΝ ανεχόταν τα τσιλιμπουρδίσματα του Καρόλου, που ήταν ΙΔΙΟΣ στο χαρακτήρα με το μπαμπά του Φίλιππο. Και όποιος είναι μπλεγμένος σε ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, από τη ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΧΟΡΤΑΓΙΑ, όπως και ο αδελφός του Καρόλου ο Ανδρέας…

Ο Κάρολος λοιπόν, αφού τσιλιμπούρδισε αρκετά, γιατί είχε ακουστεί γι’αυτόν, αφού είχε και αγγλικό αίμα, ότι ήταν και GAY (δεν ξέρω, μπορεί να ήταν BISEXUAL), έμπλεξε τελικά με τη Γκαμίλω (την Καμίλα, που αν ήταν γαϊδούρα, ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ η Νταϊάνα), αφού τότε έγινε ΑΥΤΗ Η «ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ», να σκοτωθεί η Νταϊάνα στην προσπάθειά της να διαφύγει στη σήραγγα Ponte de l’Alma στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου του 1997, από τους paparazzi που προσπαθούσαν να αποθανατίσουν τη σκηνή μέσα στο αμάξι με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ, τον Αιγύπτιο παραγωγό ταινιών και γιο του δισεκατομμυριούχου Mohamd Al Fayed.

Όμως όπως ισχυρίζεται ο μπάτλερ της Νταϊάνα, δεν ήταν ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΑΣ και η κοπέλα πήγε ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗ, αλλά ο καρδιοχειρουργός από το Πακιστάν, Χασνάτ Καν, τον οποίο, σύμφωνα με τον Πολ Μπάρελ (τον μπάτλερ), ήθελε και να τον παντρευτεί, αφού ήταν τρελή και παλαβή γι’αυτόν και είχε χωρίσει από τον Κάρολο το 1992, μετά από 11 χρόνια γάμου, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε η Λαίδη D (που ήταν και ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ στο ζώδιο, το πιο συναισθηματικό ζώδιο από όλα): «Σ’αυτό το γάμο ήμασταν 3», αυτή, ο Κάρολος και η Γκαμίλω!!! Βέβαια, μετά από όσα πέρασε από τον Κάρολο, η συμπεριφορά της ήταν τολμηρή και οι αντιδράσεις της δικαιολογημένες, αλλά έδειχναν μια γυναίκα θαρραλέα, και όχι μια δειλή γυναικούλα σαν εμένα.

Αλλά, λόγω του ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μουσουλμάνος, ο γάμος αυτός ήταν καταδικασμένος ήδη πριν γίνει, από τη βασιλική οικογένεια (τη γιαγιά και το μπαμπά), οπότε προφανώς έβγαλαν από τη μέση την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Δούκισσα της Κορνουάλης, Δούκισσα του Ρόθσι και Κόμισσα του Τσέστερ (δηλαδή τη Νταϊάνα), που έγινε ιδιαίτερα γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο και την υποστήριξη που παρείχε στη Διεθνή Εκστρατεία Απαγόρευσης των Ναρκών Ξηράς, και για την αντιμετώπιση της νόσου του AIDS, και ασχολήθηκε με δεκάδες φιλανθρωπικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένου του Νοσοκομείου Γκρέιτ Όρμοντ Στριτ του Λονδίνου, στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος από το 1988.

Και με όλα αυτά τα έργα έγινε αξιαγάπητη στο Βρετανικό λαό και ΔΙΕΘΝΩΣ, και το γεγονός ότι ΔΕΝ ήταν ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (τον προτεσταντισμό στην Αγγλία), αλλά αγάπησε ΕΝΑΝ μουσουλμάνο ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΘΝΗΤΟ (απλό γιατρό), το πλήρωσε ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ, αφού ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι το σκηνικό με τους paparazzi ήταν στημένο από τη βασιλική οικογένεια.

Κι αυτόν τον πόνο ΔΕΝ τον ξεπέρασε ΠΟΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΣ ο Χάρι κι ακολούθησε τα βήματά της, και είναι Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ απομακρύνθηκε από την οικογένεια, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ (ζούσε τη ζωή του ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ) ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ, είναι Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ… Επειδή είναι ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΨΩΝΙΟ, ΚΑΙ ΣΝΟΜΠ & ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

1. Πριν γίνει Βασίλισσα της Μ. Βρετανίας, διότι της το απαγόρευσε και ο Φίλιππος!...

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ