10.2.2016 9:24

Ο δικός μας Λεβέντης

Μια φωτογραφία σε συνδυασμό με ένα αβανταδόρικο κείμενο ήταν αρκετά για να πάρει φωτιά το διαδίκτυο και ο αρρενωπός κτηνοτρόφος της Χίου να γίνει διάσημος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν like, share και σχόλια παντός τύπου και τα ανθρωποφάγα Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης βρήκαν θέμα να ασχολούνται για μέρες. Το τηλέφωνο του νεαρού κτηνοτρόφου δεν σταμάτησε να δέχεται κλήσεις από δημοσιογράφους εκπομπών πανελλήνιας εμβέλειας και παρουσιάστριες τύπου Πάνια και Στεφανίδου του έταζαν γη και ύδωρ για μια αποκλειστική συνέντευξη. Όσο εκείνος αρνούνταν να δώσει συνέχεια στην δημοσιότητα που δεν επέλεξε τόσο πιο πιεστικά και ερειστικά γίνονταν τα Μέσα. Οι συγκρίσεις με τον Κρητικό Μελισσοκόμο αναπόφευκτες. Μάλιστα κυκλοφόρησε και γκάλοπ στο διαδίκτυο για το ποιος είναι ομορφότερος.

Ο δικός μας όμως Ηλίας αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία σύγκρισης και να εκμεταλλευτεί την δημοσιότητα που του δόθηκε απλόχερα από τα αθηναϊκά μέσα. Σεμνά και ταπεινά δεν θέλησε να γίνει μέρος του πλασματικού και πρόσκαιρου star system, επιλέγοντας να συνεχίσει να ζει όπως εκείνος επιθυμεί. 

Ο δικός μας Ηλίας δεν θαμπώθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν μόστραρε τη μούρη του σε εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης για να δείξει πόσο όμορφος ή λεβέντης είναι, δεν έδωσε τροφή στον τύπο για την προσωπική του ζωή. Με ευγένεια αρνήθηκε να θυσιάσει την ιδιωτικότητά του στο βωμό της δημοσιότητας δίνοντας μαθήματα αξιοπρέπειας και σεμνότητας σε όλους μας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ