19.3.2021 13:30

Νέα Συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας: Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποφασίσει χωρίς εμάς για εμάς;

Η προηγούμενη Κυβέρνηση, με τις απειρίες και ιδεοληψίες της, μας κληροδότησε την (5) πεντάχρονη κατ’ ουσία Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας που συντάχθηκε για εμάς (και τις άλλες (;) Μεσογειακές χώρες) χωρίς εμάς…

Η σημερινή -φοβάμαι- ότι: έχοντας άλλες προτεραιότητες, θα μας κληροδοτήσει με την αδράνεια που την διακατέχει σε Πρωθυπουργικό επίπεδο, μια άλλη πολύ χειρότερη και πιο επικίνδυνη για τα νησιά, την πατρίδα αλλά και την Ευρώπη συνολικά.

Η συμφωνία -μέχρι στιγμής- διέπεται από ανοχή απέναντι στην προσχεδιασμένη στόχευση της Μουσουλμανοποίησης (δια των νησιών και της πατρίδας μας) της Ευρώπης συνολικά, εκμεταλλευόμενη την αφέλεια των Ευρωπαϊκών Κρατών απέναντι στην καταφανή και μη αμφισβητήσιμη εργαλειοποίηση του Μεταναστευτικού.

Έχουν ήδη δημιουργηθεί: αρκετοί πολιορκητικοί κριοί στα νησιά μας είτε με Δομές ή με διεσπαρμένο μισθωμένο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ δια των Μ.Κ.Ο.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

τα σπίτια μας καίγονται και στην ελληνική Βουλή τα «παιδία παίζει» ή υμείς συμπλέκεσθε (πολιτικά) μέχρι στιγμής…

Αναλάβετε πρωτοβουλίες σύγκλησης Συμβουλίου Αρχηγών Κομμάτων υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφήστε τη διόγκωση της καθημερινότητας για τα Μ.Μ.Ε. και συναποφασίστε να υπερασπίσετε την Πατρίδα και την Ευρώπη.

Δημιουργήστε ευρείες Συμμαχίες με όλες τις Μεσογειακές χώρες, αλλά και άλλες που είναι αντίθετες στην Μουσουλμανοποίηση τους, πιέστε προς κάθε κατεύθυνση όποιους πιέζει με οποιοδήποτε τρόπο η γειτονική «Δημοκρατική» Κυβέρνηση των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και των 150.000 έγκλειστων αντιφρονούντων.

Αν η Γερμανία έχει αντίθετη γνώμη ας κανονίσει με την γειτονική Κυβέρνηση να της αποστέλλει απευθείας τα ανθρώπινα «πεσκέσια» της, αυτά που η ίδια έχει προσκαλέσει από Αφρική, Ασία, κλπ. στην Τουρκία.

Σας δίδεται η ευκαιρία να τιμήσετε τη χώρα που σας ανέδειξε Πρωθυπουργό της και το οικογενειακό σας όνομα και καταγωγή.

Σε αντίθετη περίπτωση συνδημιουργήστε μια συνολική αντίσταση προβάλλοντας την έσχατη γραμμή Ευρωπαϊκής Άμυνας, το VETO….

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ