18.1.2022 9:57

Μεταναστευτικό: Φωνή Λαού - Οργή Θεού…

Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Μετανάστευσης έχουν χάσει (με ποδοσφαιρικούς όρους) τη μπάλα, με όσα συνέβησαν πριν (2) δύο χρόνια με τα μισθωμένα ΜΑΤ που μας κουβάλησαν, για να μας δείρουν, να μας βρίσουν και να δεσμεύσουν 627.000 τ.μ. για ΥΠΕΡΔΟΜΗ.

Επιπλέον: η ίδια Κυβέρνηση και ο Υπουργός Μετανάστευσης προχώρησαν στον κατήφορο τους και επιχείρησαν ως Αντίχριστοι (τη μέρα των Θεοφανείων) να αποβιβάσουν τα μηχανήματα της “μειοδότριας” εταιρείας της “εξωφρενικής” έκπτωσης του 7%(!!!) που νομίζουν ότι θα κατασκευάσει τη νέα ΥΠΕΡΔΟΜΗ ΜΑΜΟΥΘ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥΣ.

Η Ιστορία: αν δε διδάσκει, επαναλαμβάνεται υπό μορφή φάρσας, μια και: συμπληρώθηκαν περί τα 30 χρόνια από τότε που επιχειρήθηκε να χρησιμοποιηθεί ο όρμος του Θόλους για πλωτή εγκατάσταση φορτο-εκφόρτωσης πετρελαιοειδών, παρά τις υπάρχουσες και λειτουργούσες -ΝΟΜΙΜΑ- χερσαίες εγκαταστάσεις στην Αγ. Ελένη της πόλης.

Δυστυχώς: ο Υπουργός Μετανάστευσης με την επιμονή του κατάφερε το ακατόρθωτο κι αυτός και η Κυβέρνησή του που διέγραψαν ΑΝΑΙΤΙΑ (2) δύο από τα επιφανή στελέχη τους πρόσφατα.

Συνενώθηκαν όλοι οι πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα -πλην ελαχίστων- έδωσαν όρκο τιμής να μην υποβαθμιστεί και κινδυνεύσει ο τόπος και δεν άφησαν να βγουν από το πλοίο τα μηχανήματα της γνωστής στην Κυβέρνηση Τεχνικής Εταιρείας.

Το ίδιο συνέβη λίγες ώρες αργότερα και στην Μυτιλήνη, με συνέπεια να τα πάρει μαζί του το πλοίο στη Θεσσαλονίκη.

Τον περασμένο Απρίλιο (2021), σε παλλαϊκή διαμαρτυρία στο Κεντρικό Λιμάνι, έφτιαξα πανό, με το οποίο ζητούσα από τον κ. Πρωθυπουργό να προστατεύσει τα νησιά μας όπως την ΚΡΗΤΗ…

Μέχρι στιγμής: ο μεν Δήμος (Δήμαρχος) δεν δέχεται να παραχωρήσει για ΠΟΛΥΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ένα κτιριακό κουρέλι κλειστό - ξενοίκιαστο από (5) πέντε χρόνια, η δε Κυβέρνηση δε θωρακίζει τα νησιά μας, από ξηρά, θάλασσα και αέρα παρά τις απειλές που εκτοξεύονται καθημερινά από την τουρκική Κυβέρνηση, τις αεροπορικές υπερπτήσεις και τις παραβιάσεις των υδάτινων συνόρων μας.

Αντίθετα: εντέλλεται στις Τοπικές Αρχές να εφοδιάζουν με ταξιδιωτικά έγγραφα όλους όσοι εισέρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ που ισχύουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Δυστυχώς: επιεικώς αυτό λέγεται, ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Αν ο κ. Υπουργός (Μετανάστευσης), με τα συνεχόμενα τηλεοπτικά αφηγήματά του νομίζει ότι μας έχει ή θα μας πείσει για το αντίθετο, πλανάται πλάνη οικτρά και δεν έχει παρά να παραγγείλει ένα δημοψήφισμα, για να καταγραφεί αν έχει απομείνει κάτι, έστω και ελάχιστο, από την Δημοφιλία του…

Γι’ αυτό: ας ξεχάσει την Υπερδομή κι ας αποστείλει στη Σάμο όποιους ελάχιστους έρχονται μια και οι Σαμιώτες (κατά τα λεγόμενά του) είναι κατευχαριστημένοι(;;;) με την Υπερδομή που τους έφτιαξε…

Περιμένομε: από την Κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Μετανάστευσης, να προστατεύσουν την Πατρίδα διακόπτοντας με πίεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Εργαλειοποίηση του Μεταναστευτικού από τη γειτονική Κυβέρνηση με τις προσκλήσεις, παροχές βίζας και πιθανά δωρεάν μεταφορές προσκαλουμένων στην Κωνσταντινούπολη για να αποσταλούν τελικά στην Ελλάδα.

Το τελευταίο: έχει ήδη  ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ.

Ας ξυπνήσωμε πριν είναι πολύ αργά…

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ