10.6.2019 10:29

Μήπως οι σύγχρονοι πολιτικοί είναι λόγια του αέρος;

Οι πρώτες εκλογές έγιναν!! Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ  ανταμείφθηκε από το λαό με το  αντίτιμο που αναλογούσε στις συμπεριφορές και πολιτικές τακτικές που εφάρμοσε!!  Και τώρα έρχεται φουριόζα η ΝΔ  με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να  μας κυβερνήσει! 

 Ο πολιτικός αέρας της χώρας όζει και  ο απλός πολίτης  που έχει δεχτεί κατακέφαλα τις συνέπειες των προηγούμενων κακών πολιτικών περιμένει πως ο επόμενος κυβερνήτης θα φέρει κάτι καινούριο! Θα καθαρίσει τον πολιτικό αέρα , θα αλλάξει μεθόδους και τακτικές , πρόσωπα και πράγματα στην πολιτική του!

Όμως " πριν αλέκτωρ λαλήσει" οι ανταγωνισμοί κάποιων συνυποψηφίων βουλευτών του, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, μόνο το καινούριο  και ηθικό  δεν μας προδιαθέτουν! Ανταγωνισμοί   και χτυπήματα κάτω από τη μέση για να προλάβουν μια θέση στο τρένο της εξουσίας  μόνο παλαιοκομματικούς  θυμίζουν! Πολύ πριν ο αρχηγός ανακοινώσει ποιοι είναι οι εκλεκτοί που επέλεξε να διεκδικήσουν τις βουλευτικές έδρες του νησιού  άλλος διαρρέει επίσημα στο διαδίκτυο  πως είναι σίγουρα ο ένας επιλεγείς υποψήφιος βουλευτής! Άλλος έχει αρχίσει την προεκλογική του εκστρατεία  μερικούς μήνες  πριν από γίνουν οι εκλογές και τώρα  παρουσιάζεται από  "δημοσιογραφικούς κύκλους" υπουργός (sic) της επόμενης κυβέρνησης!!!! 

 Και η βούληση του λαού; Στα αζήτητα! Το μέγεθος του "σεβασμού" στη βούληση του λαού και  στους συνυποψηφίους τους  είναι εντυπωσιακός!! Εκτός κι αν ο αρχηγός  έχει σκάσει το μυστικό κάτι που δεν πιστεύω να έχει κάνει! 

Αυτές είναι οι νέες συμπεριφορές στην εξουσία που διακηρύσσει πως θα φέρει ο Κυριάκος  Μητσοτάκης που διακρίνεται προς το παρόν τουλάχιστον για την σοβαρότητά του; Με αυτές τις σχέσεις   θα μπορέσουν να συνεργαστούν μεταξύ τους οι νέοι πολιτευτές για να φέρουν στον τόπο ανάπτυξη, θέσεις εργασίας,οικονομικούς πόρους, κοινωνική δικαιοσύνη, να φέρουν πίσω τα παιδιά  που έφυγαν στο εξωτερικό; Τόσα  και άλλα τόσα ευαίσθητα και αναγκαία που αναζητά  για δέκα χρόνια με έκδηλη  αγωνία  ο κατατρεγμένος Έλληνας  αμφιβάλλεις  αν θα μπορέσουν έτσι να γίνουν  πραγματικότητα! Χάνεται η σοβαρότητα στο νέο  για να προλάβουν κάποιοι να ανέβουν στο τρένο της εξουσίας!!  Μήπως μας θυμίζει κάτι  αυτό; 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ