3.4.2013 10:41

Ένα Δημοτικό έγγραφο

Ενώ η Βόρεια Κορέα απειλεί με πυρηνικό πόλεμο: Ιράν, Ιράκ, Ισραήλ, Ινδία  Κίνα αλληλοαπειλούνται, η Κύπρος ματώνει και η Ελλάδα παλεύει να αντέξει τον οικονομικό πόλεμο που μαίνεται στη Χίο τη λατρεμένη, η πρωταπριλιά ήταν οδυνηρή. Οι μισοί  εισέπραξαν την κουτσουρεμένη σύνταξη τους, οι υπόλοιποι ΟΧΙ διότι προηγήθηκε το Πάσχα των… Καθολικών… Ήμαρτον Κύριε.

Η απόλυτη γελοιότης. Συμπολίτης χρειάστηκε τις ..υπηρεσίες  της γραφειοκρατίας του Δήμου Χίου. Μάλιστα!!! Λόγω κινητικής  αδυναμίας, ζήτησε ένα ΝΟΜΙΜΟ δημοτικό  έγγραφο…από άνωθεν κεντρική …υπηρεσία. Μάλιστα!!! Σιγά τα ωά. Υποχρεώθηκε να… βαδίσει μέχρι κάποια άλλη υπηρεσία που ΠΟΥΘΕΝΑ δεν  διέθετε πινακίδα ότι υπάρχει. Με τα πολλά τη βρίσκει κάπου στην προκυμαία. Οι…δημοτικοί υπάλληλοι αρνούμενοι να δεχθούν  το αυτονόητο, της ανυπαρξίας στοιχειώδους πινακίδας, που έδειχνε την ύπαρξη τους, αναγκάσθηκαν να βγουν έξω στο δρόμο  παρακαλώ για να αντικρύσουν με τα μάτια τους την ανυπαρξία τους. Για να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ τον πολίτη τους Δήμου Χίου του ζήτησαν να επανέλθει την επόμενη το πρωί να πάρει το ΝΟΜΙΜΟ χαρτί του. Υπέροχα!!!

Πιστεύω την άμεση προαγωγή όλης της γραφειοκρατίας του Δήμου Χίου. Κάποιος ανώτερος υπάλληλος του Δήμου σύνεστησε στον συμπολίτη να αναφέρει στην επικεφαλής  των Δημοτικών Υπηρεσιών, κυρία νομίζω είναι, τα …γεγονότα και την ανυπαρξία  ταμπέλας  της υπηρεσίας. Δεν είμαι σίγουρος ότι κάποιος, κάποια ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!

Ελλάς το Δημοτικό Μεγαλείο σου!!! Χίος Ελλάδα Απρίλιο 2013! Πάμε καλά...

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ