1.8.2013 12:40

Εγώ… Η αλάνθαστη αλήθεια

Γιατί φθάσαμε μέχρι εδώ; Γιατί ο καθένας από εμάς τους Έλληνες, πιστεύει ακράδαντα την ύψιστη θεωρία του… ΕΓΩ… Η ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Οι διάλογοι στους ανά την Ελλάδα καφενέδες είναι συνήθως μεταξύ …κωφών. 

ΕΓΩ…. Η ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ  ΑΛΗΘΕΙΑ!!!. Όσα τραβάμε κατά κάποιο τρόπο οφείλονται και στις …ιδιαιτερότητες μας. Πάρτε παράδειγμα  τη Χίο. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πλούτος της Χίου οφείλεται αποκλειστικά στην ιδιωτική οικονομία (ναυτιλίας κλπ) Έξω από τη Χίο είμαστε υπέρ της ιδιωτικής  οικονομίας. Στο νησί  μας…αθεράπευτοι ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ. Να τα  κάνει ΟΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; Εμείς τίποτα;

Να διορίσουμε τα παιδιά μας στο πάλλε ποτέ κραταιό Κράτος και μάλιστα στις  προνομιούχες διοικητικές θέσεις (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ κλπ). Όταν αυτό σταμάτησε αλλάξαμε …κόμμα. Θέλουμε εκείνο  που μας υπόσχεται τα περισσότερα. Το γνωστό Ελληνικό …να δούμε και ..αυτούς βρε αδελφέ. Δοκιμαστηριον η Ελλάς!

Δηλαδή να μας διορίσει το παιδάκι, να πάρουμε κανένα επίδομα, να κονομήσουμε καμιά…επιδότηση, να βολευτούμε βρε αδελφέ.. Πιστοί στη θεωρία  του κρατισμού, οι Χιώτες ξέχασαν την  ιστορία με την Κρατική Ελληνική Ακτοπλοΐα. Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ… τι απέγινε; Θυμάται κανείς το Χιώτικο Νήσος Χίος…το αείμνηστο; Κράτος Σκανδιναβικό ονειρεύονται πολλοί αλλά με Ελληνική νοοτροπία δεν γίνεται….Με την υπόθεση τον Σεπτέμβρη να πάμε σε εκλογές, μετά τις Γερμανικές,  έκανα μια έρευνα. Χιακή. Άκουσα 100 διαφορετικές γνώμες. ΕΓΩ… Η ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Πάντα φταίει ο άλλος. Εμείς ποτέ. ΕΓΩ ΠΟΤΕ! Ο ΑΛΛΟΣ! Ελλάς το μεγαλείο σου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ