18.1.2021 10:40

"Η Πολιτική Προστασία του Δήμου δεν έφθασε στην Αμανή"

Ακόμη μια φορά η Αμανή βρίσκεται στο έλεος καιρικών φαινομένων και ακόμη μια φορά ο μηχανισμός του Δήμου δεν φτάνει ως εδώ. Η ανυπαρξία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε όλο της το μεγαλείο. Γνώριζαν για την επερχόμενη κακοκαιρία και δεν έγινε καμία προετοιμασία, αλλά και μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Οι γέροντες της Αμανής καθαρίζουν τους δρόμους μέσα στα χωριά για να νοιαστούν ο ένας τον άλλο, να πάνε στα ζωντανά τους, να εξομαλύνουν την καθημερινότητά τους. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Κόβουν τα πεσμένα δέντρα για να μπορεί να περάσει αυτοκίνητο μέσα στα χωριά αν συμβεί σε κάποιον κάτι. Που είσαστε κύριοι της Δημοτικής αρχής;   Άφαντοι για την Αμανή, ανύπαρκτοι, στα ζεστά γραφεία σας στην πόλη προσπαθείτε με τερτίπια και ανακοινώσεις να καλύψετε την ανεπάρκειά σας. Ούτε ένα μηχάνημα, ούτε  ένας άνθρωπος σας δεν έχει εμφανιστεί στην Αμανή.

Το ζήσαμε πέρσι με την κακοκαιρία του Ηφαιστιώνα που οι ζημιές ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί , το ζούμε και φέτος. Ο δρόμος από Σιδηρούντα είναι ανοικτός, περιμένω να με διαψεύσετε έστω και τώρα! 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ