4.3.2013 9:36

Διαφωνώ μαζί σου…

Διαφωνώ μαζί σου, αλλά θα αγωνισθώ σε όλη μου τη ζωή για να διατηρήσεις το δικαίωμα της διαφωνίας, έλεγε ο Βολτέρος. Βλάκας ήταν φαίνεται, δεν έζησε …νεόπλουτος…

Οργίστηκαν μαζί μου, όπως έκαναν και παλαιότερα, κάποιοι νεόπλουτοι «φίλοι» σε όσα  έγραψα για τα πορτοφόλια που ποτέ δε βοηθούν συνανθρώπους.

Πριν κάποια χρόνια, βλέποντας τι άρχιζε, πρότεινα τη δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής Κοινωνικής  Αλληλεγγύης. Εκκλησία, Νομαρχία, Στρατός, Δήμοι, Φιλανθρωπικά, Πολιτιστικά Σωματεία σε μια κοινή συντονισμένη προσπάθεια κοινωνικής σύμπραξης σε όσους πραγματικά έχουν ΑΝΑΓΚΗ σε τούτο τον ευλογημένο τόπο. Καταραμένη ώρα!

Μόνο η αείμνηστη Ιωάννα Μαυριάνου ανταποκρίθηκε. Χλεύη και περιφρόνηση η υπόλοιπη κοινωνία και οι φορείς…Υποστηρίζεις τους ακαμάτες, τους αλήτες, τους ψεύτες. Το τι άκουσα. Να κάτσουν να δουλέψουν τα καθάρματα. Ποιο φτωχοί; Ποιοι έχουν ανάγκη δηλαδή;

ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ που αγόρασα 30 σπίτια και μαγαζιά, 5 εξοχικά, 5 αυτοκίνητα, έχω εκατομμύρια στις τράπεζες και ζω με μια σύνταξη.

Ευθιξία; Ποτέ των ποτών. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Και ήλθε  η κρίση που φαινόταν. Δεν ήταν ποτέ κεραυνός εν αιθρία…

Τα ίδια πάντα. Να πάνε να δουλέψουν οι ακαμάτες. Θυμάμαι τη βαθειά περιφρόνηση σε όλους όσους έπαιρναν συσσίτια είτε από  τη Μητρόπολη, είτε από ΚΑΠΗ.

Εγώ ζω με μια σύνταξη. Πεινάμε. Αλλά δεν  καταδεχόμαστε. Και τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, τα εκατομμύρια; Όλα δουλεμένα και κεκτημένα. Ζω με τη σύνταξη μου και σπουδάζω 3 εγγόνια. Και τα παιδιά; Από τα παιδιά εγώ παίρνω μια συνταξούλα.

Χίος, Ελλάδα σωτήριων έτος 2013. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ