2.5.2018 21:47

Δεν σας περίσσευαν ούτε τα ονοματισμένα 2 εκ. για τη μετατόπιση της παραλιακής, κ. Χαρίτση;

Αν αύριο ο Αλ. Τσίπρας δεν έχει κρατήσει άσσο στο μανίκι του μια προσωπική του εξαγγελία για το αεροδρόμιο «Όμηρος», οι διαδικασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για το Βόρειο Αιγαίο θα έχουν βάλει απότομο χειρόφρενο στην αισιοδοξία ότι κάτι αχνοφαίνεται στην υπόθεση της επέκτασης.

Σε ολάκερη κυβερνητική κουστωδία δεν βρέθηκε εισιτήριο για τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό Χρ. Σπίρτζη. Το χειρότερο, δεν υπήρξε διάθεση για την παραμικρή καλή θέληση από το σύνολο της κυβέρνησης.

Πόσο θα κόστιζε στον Αλ. Χαρίτση μια επίσημη ανακοίνωση ένταξης του έργου μετατόπισης της παραλιακής του αεροδρομίου στο Ειδικό Αναπτυξιακό , ως σαφές κυβερνητικό σήμα στήριξης της επέκτασης σε ένα επιπλέον στάδιο της; Εκτός κι αν…

  • Εκτός κι αν η δέσμευση της κ. Καλογήρου ότι τα 2 από τα 4 εκ. ευρώ από το Ειδικό Αναπτυξιακό της Περιφέρειας θα διατεθούν στο συγκεκριμένο έργο πλέον δεν ισχύει.
  • Εκτός κι αν έχει διαπιστωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο δεν είναι ώριμο, οπότε είναι αμφίβολο αν θα χρηματοδοτηθεί από ένα πρόγραμμα απαιτητικό και σε χρόνους.
  • Εκτός κι αν η κυβέρνηση δεν πολυγουστάρει την επέκταση και μας το λέει με κάθε τρόπο.

Γιατί τα 5 εκ. για το κολυμβητήριο της Λέσβου τα είχε πρόχειρα ο κ. Χαρίτσης…

  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ