2.11.2013 12:03

Βρωμάει...

Τις χτεσινές δολοφονικές εκτελέσεις των μελών της ΧΑ όποιοι κι αν τις σχεδίασαν, τις οργάνωσαν και τις έκαναν, είναι ενέργειες επαγγελματιών και λειτουργούν αντικειμενικά και μόνο ως προβοκάτσιες. Ευνοούν τις κυβερνήσεις και το κράτος, κάτι που είναι ιστορικά αποδεδειγμένο με βάση την επιστημονική γνώση, την πείρα και τη μελέτη αντίστοιχων γεγονότων σε όλο τον κόσμο.Βάζουν πλάτη στο φασισμό,τον ενισχύουν και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με το λαϊκό κίνημα και την Αριστερά.

Όσες προβοκάτσιες κι αν στήσουν κάθε φορά που είναι στριμωγμένοι ή καταρρέουν λόγω της βάρβαρης πολιτικής τους, η Αριστερά και το κίνημα θα συνεχίσουν τη δράση τους στο φως όπως πάντα,στους δρόμους των μαζικών αγώνων για την ανατροπή των μνημονίων και των κυβερνήσεων που υπηρετούν τρόικα, διεθνείς τοκογλύφους και κεφάλαιο. Η ''θεωρία των δυο άκρων'' λίγο πριν από μια γενική απεργία- έστω και συνήθη- πάλι στο φόρτε της. Ποιός ευνοείται άραγε απ'αυτά; Σίγουρα πάντως όχι το κίνημα.Το καλύτερο δώρο για τη συγκυβέρνηση, το σύστημα και τους συν αυτοίς.

Για να βγάζουμε σωστά και χρήσιμα πολιτικά συμπεράσματα, για το ποιός κάθε φορά κρύβεται πίσω από τέτοιες ενέργειες, αυτό θα γίνει μόνο,

αν τις κρίνουμε από τα αποτελέσματά τους και αν δούμε ποιους  ευνοούν. Για την Αριστερά και το μαζικό κίνημα είναι ενέργειες εχθρικές, έξω από την κοσμοθεωρία και το γενετικό τους κώδικα οι λογικές ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και η ατομική βία.Οι εγκληματικές εκτελέσεις είναι καταδικαστέες και θα επιχειρηθεί  από τα καθεστωτικά μ.μ.ε και τους πληρωμένους κονδυλοφόρους του να εξισωθούν με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα  και να στραφούν ενάντια στους ταξικούς αγώνες του κινήματος.Την κυβέρνηση και το σύστημα υπηρετούν,που θα το παίξουν για άλλη μια φορά ''νόμος και τάξη'' ενάντιά μας. Βρωμάει…

                     

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ