8.1.2020 4:00

Αντώνης Ι. Πυλιαρός: Εις μνημόσυνο

Πάει κι ο Αντώνης, μόνο που μας πήρε τη σειρά!...

Ο Αντώνης ο Πυλιαρός λοιπόν του Ισιδώρου και της Λουκίας, ήταν ένα από τα τρία τους παιδιά και συγγενής μου (εκ μητρός). Ήταν ένα άτομο χαμηλών τόνων (σκεπτόταν τι θα πει προτού το πει), παρά τη χαρακτηριστική και ισχυρή φωνή του! Η λέξη δημοσιογράφος δεν περι­γράφει ακριβώς το επάγγελμά του διότι δημοσιογράφοι είναι πολλοί, οι περισσότεροι όμως δεν «εκτίθενται», διότι κρατάνε «χαρτί και καλαμάρι»και γράφουν και διαβάζουν, δεν κρατάνε μικρόφωνο, δεν ομιλούν δια ζώσης. Ο Αντώνης μας συνέπαιρνε, είτε αγώνα μετέδιδε, είτε παρέλαση, είτε νέα.

Γνώριζα την κατάστασή του, διότι λίγες ημέρες πριν τον είχα επι­σκεφθεί στο Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» όπου νοσηλευόταν. Ήταν φοβερός καπνιστής[1], γνώριζε τι έκανε και παρ’όλα ταύτα… δεν τα είχε καλά με τους γιατρούς (απ’ότι μαθαίνω πιθανώς να μην έκανε σωστό «τσεκ απ» ποτέ του).

Η κηδεία του έγινε παρουσία πλήθους κόσμου στον Προφήτη Ηλία του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Στεφάνια πάρα πολλά και μάλιστα από την ΕΡΤ είδα δύο (μην ξεχνάτε ότι έχομε 3 κανάλια ΕΡΤ). Αυτό που δεν είδα και πιθανώς να έχω λάθος, είναι στε­φάνι από τη μεγάλη του αγάπη: τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Καλό ταξίδι Αντώνη! Εμείς σε αγαπάμε κι ας μας πήρες τη σειρά!...

 

Ο ξάδελφός σου,

ΤάσοςΤριπολίτης

 

 

Υ.Γ.:Μόλις έμαθα και για το θάνατο του Λεωνίδα Μυλωνάδη! Καλό ταξίδι και σε σένα Λεωνίδα!... Εσύ τουλάχιστον δεν μας πήρες τη σειρά!... (σ.σ.: το κείμενο δεν δημοσιεύθηκε εγκαίρως, για τεχνικούς λόγους).

 

[1]     Αιτία θανάτου: καρκίνος του πνεύμονος!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ