13.5.2016 16:56

Ξέρει η πάπια που είναι η λίμνη…

Λάτρης της αθόρυβης κομματικής δουλειάς η Μαρία Γιαννούλου, μα όσοι έχουν την παραμικρή επαφή με τα χιώτικα «γαλάζια» τεκταινόμενα αντιλαμβάνονται τη σημασία της πολυετούς παρουσίας της στο χώρο.

Σαν τον Αδ. Γεωργιάδη. Μόλις ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. συνάντησε το … παραδοσιακό δίδυμο Γιαννούλου – Ψώρα στο πρόσφατο συνέδριο τις αγκάλιασε θερμά σε ένα φωτογραφικό ενσταντανέ. Και τώρα πια το πολιτικά πρόσωπα κορυφής είναι ιδιαιτέρως προσεχτικά στις φωτογραφήσεις τους. Αντιλαμβάνονται πως ένα λαθάκι τους … κρεμάζει με ευκολία στα μανταλάκια μόλις τα «ανομήματα» του φωτογραφιζόμενου βγουν στην επιφάνεια.

Μα τη Μαρία γιατί κανείς να την ψέξει; Είναι απ’ τις μετρημένες παρουσίες διαχρονικά στην τοπική Ν.Δ. που δεν βρέθηκε εκεί για να υπηρετήσει ιδιοτελείς σκοπιμότητες αλλά την ιδεολογική της ταυτότητα. Κι επειδή κάτι τέτοιο δεν κρύβεται, επιτυγχάνει να επιβιώνει όποιοι κομματικοί συσχετισμοί κι αν προκύπτουν. Ξέρει σας λέω ο Άδωνης ποιες αγκαλιάζει… 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ