12.12.2018 9:33

Τι θα αποφασίσει ο δήμαρχος Οινουσσών;

Σε ισχυρό δίλημμα θα βρεθεί ο δήμαρχος Οινουσσών για το αν θα πρέπει να διεκδικήσει την επανεκλογή του. Ο καπ. Στέφανος Βογιατζής θα πρέπει να υπερβεί τρεις κάβους, ο ένας δυσκολότερος από τον άλλον.

Πρώτος κάβος η διαπίστωση ότι η θητεία του άφησε τις Οινούσσες στάσιμες. Δεύτερος η επίσης κοινή διαπίστωση ότι ο αντίπαλος του, Γιώργος Δανιήλ, όχι απλώς δεν πτοήθηκε από την ήττα του αλλά απέδειξε στους Αιγνουσιώτες ότι η προσφορά του στο Σ.Φ.Ο. δεν είχε άμεση συνάρτηση με την επιθυμία εκλογής του στο δημαρχιακό αξίωμα. Γκάζωσε ακόμα περισσότερο σε δραστηριότητα και στην ουσία πέτυχε να προσφέρει περισσότερα στο νησί από τη δημοτική αρχή.

Τρίτος και δυσκολότερος κάβος η δημιουργία και τρίτου συνδυασμού στην Αιγνούσσα με επικεφαλής τον νυν αντιδήμαρχο κ. Μαγγανά, οι σχέσεις του οποίου με τον Στ. Βογιατζή παραπέμπουν στην … εποχή των παγετώνων.

Θα σταθμίσει τα δεδομένα ο δήμαρχος για να λάβει τις αποφάσεις του; Κυρίως θα αντιληφθεί ότι ο κάθε κάβος από μόνος του πες ότι ξεπερνιέται. Και οι τρεις μαζί φαίνονται εξαιρετικά δύσκολο…

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ