Παραπολιτικά

18/1/18 11:48

τελ. ενημ.: 18/1/18 11:48

Τα καλά του Νότη θέμε;

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της ΝΟΔΕ για την μικρότερη, σε σχέση με άλλες χρονιές, συμμετοχή στην εκδήλωση κοπής της πίτας της. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η αναβολή την τελευταία στιγμή της επίσκεψης Βορίδη αλλά τέλος πάντων αν έχεις προγραμματίσει τη συμμετοχή σε μια κοινωνική εκδήλωση δεν το αναβάλλεις την τελευταία στιγμή.

Κάτι πήρε το αυτί μου ότι ο σκληρός πυρήνας της ΝΟΔΕ έκανε λόγο για … σαμποτάζ στην επιτυχία της εκδήλωσης και συγκεκριμένα το προσδιόριζαν στο δίδυμο Μηταράκη – Κάρμαντζη. Ο Νότης είχε ενημερώσει ότι βιάζεται γιατί είχε πτήση, ωστόσο δεν συγκίνησε τη ΝΟΔΕ να αρχίσει στην ώρα της την εκδήλωση. Μαζί του εμφανίστηκε μόνο ο Φιλ. Βιτέλας, οι υπόλοιποι του γραφείου του απουσίασαν.

Ακόμα περισσότερο δεν … έσκασε μύτη ο Στ. Κάρμαντζης με την ομάδα του, οπότε έδωσε λαβές και τροφή για σχόλια. Μόνο που πρέπει κάπου τα παλληκάρια της κομματικής οργάνωσης να αποφασίσουν. Δεν γίνεται να εφαρμόζουν διαρκώς την παροιμία «τα καλά του Νότη θέμε, μα τον Νότη δεν τον θέμε…». Αντιστοίχως και με το Σταμάτη δηλαδή. 

Σχόλια άρθρου: 0