18.6.2014 18:07

Περισσότερο από πριν

Κοινό μυστικό είναι ότι κάποιοι από τους νυν υπεύθυνους του Δήμου, απ’ τα πολιτικά πρόσωπα εννοώ, ξενέρωσαν τόσο από το εκλογικό αποτέλεσμα, που αυτό το καλοκαίρι θα κάνουν τα μπάνια τους στις παραλίες, σαν να μην έχουν την παραμικρή ευθύνη διοίκησης.
Για να απολαύσουν τις θάλασσες του νησιού, βέβαια, είναι προϋπόθεση αυτές να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ευτυχώς στο πόστο αυτό βρίσκεται ο Πέτρος Φλάμος. Η εκλογική … κατραπακιά τόνωσε το αίσθημα ευθύνης του προέδρου της Μονομετοχικής Ακινήτων του Δήμου κι όλοι σχεδόν συμφωνούν ότι ο κ. Πέτρος δίνει από τις εκλογές και μετά κάθε ικμάδα των δυνάμεων του.
Οι φωτογραφίες από το πριν και το μετά της παραλίας της Μπέλα Βίστα φανερώνουν του λόγου το αληθές. Το κυνηγητό στα συνεργεία που έχουν αναλάβει τον ευπρεπισμό των βασικών παραλιών του νησιού και ο συντονισμός του κ. Πέτρου έχουν μετατρέψει αυτή τη χρονιά τη Μπέλα Βίστα από μια παραλία περιορισμένου ενδιαφέροντος για τους λουόμενους στην πιο θελκτική παραλία πόλης.
Με τον ίδιο ευχαριστημένο ιδιαίτερα από το αποτέλεσμα και αποφασισμένο να το έχει ως οδηγό για τις παρεμβάσεις και στις υπόλοιπες παραλίες του νησιού.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ