14.1.2019 19:27

Μετέπεισε τελικά τον Ματθαίο Φαφαλιό ο Βουρνούς

Αρχικώς έμοιαζε ανένδοτος. Είχε ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του πολιτικού φίλου του Κώστα Τριαντάφυλλου κι είχε δυσκολέψει έτι περεταίρω την κατάσταση. Τελικά όμως ο Ματθαίος Φαφαλιός πείσθηκε από το Μαν. Βουρνού να είναι εκ νέου υποψήφιος με την «Πρωτοβουλία» στην Δημοτική Ενότητα Ομηρούπολης, εκεί που η προσωπική του δουλειά από όλους αναγνωρίζεται, δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι αρκετή για να οδηγήσει στο σακούλι της δημοτικής αρχής το σύνολο των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων της.

Ο Ματθαίος πιστοποίησε για άλλη μια φορά … την καλή του την καρδιά, καθώς δεν του πήγαινε να αφήσει ξεκρέμαστο το δήμαρχο, ο οποίος επί 5 ολόκληρα χρόνια τον τίμησε με τη θέση του αντιδημάρχου για τη βόρεια Χίο.

Διαισθανόμενος, πάντως, ότι η εκλογική αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν θα είναι για την «Πρωτοβουλία», ο αντιδήμαρχος χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα του και ως εγγύηση μετεκλογικής συνεργασίας με τον Κ. Τριαντάφυλλο, εφόσον απαιτηθεί.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ