24.9.2018 13:13

Και η παρέα Βουρνού διευρύνεται…

Μια νέα παρουσία κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στο Δημαρχείο. Ο Αστέριος Πλιάκος είναι ο νέος ειδικός συνεργάτης του Μαν. Βουρνού καλύπτοντας μια στοιχειωμένη θέση, αν ανασύρουμε στη μνήμη μας πόσους προηγουμένως «έφαγε» το συγκεκριμένο πόστο.

Τα χρονικά περιθώρια μέχρι τον επόμενο Μάιο είναι πια σφιχτά για νέα πρόσληψη, επομένως λογικά ο νέος συνεργάτης του Μαν. Βουρνού θα παραμείνει μέχρι τότε στο πόστο του.

Ο Αστ. Πλιάκος έχει καταγωγή από τη Χίο, ακούγεται ότι έχει συγγενικό δεσμό με έναν πρώην αυτοδιοικητικό, όμως η … σύσταση για να φτάσει στο δημαρχείο λογικά έγινε από μια … παλιοσειρά, τον φίλο του Χρ. Σπηλιόπουλο. Ο έτερος ειδικός συνεργάτης είναι από παλιά  φίλος του νεότερου και λογικά εκείνος θα εγγυήθηκε στο Μαν. Βουρνού για την πρόσληψη του. Και κάπως έτσι η παρέα διαρκώς διευρύνεται και η αίσθηση της αξιοκρατίας εμπεδώνεται στους δημότες της Χίου.

Ας είναι τουλάχιστον σιδεροκέφαλος κι ας μην ακολουθήσει την τύχη του προκατόχου του. Τι φταίνε τα παιδιά;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ