Παραπολιτικά

22/3/18 17:57

τελ. ενημ.: 22/3/18 18:00

Επιβεβαιώνει, δια της … διάψευσης

Ουσιαστικά επικυρώνει την προσέγγιση με τον Στ. Κάρμαντζη ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μιχ. Κοντούδης, με το ακόλουθο σημείωμα του, ως απάντηση σε αναφορά του «π» στο προηγούμενο του φύλο:

«Θέση μόνιμου στελέχους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια μου έχουν δώσει οι συνδημότες μου και οφείλεται βέβαια στην ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει σε όλες  τις φάσεις της καθημερινότητας. Πράγματι μέχρι τώρα, με ειλικρινή συνεργασία, έχω βοηθήσει τη δημοτική αρχή στο έργο της πάνω απ’ όλα για το καλό του Χιώτη δημότη.

Η φιλική μου σχέση καθώς και η μεγάλη εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπο του Ανθρώπου και Επιστήμονα, Γ. Νομικού, είναι δεδομένη. Είναι τόσο ισχυρή προσωπικότητα, που, πιστέψτε με, δεν χρειάζεται κανένα προξενητή στις πολιτικές του επιλογές. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να κατευθύνει τις επιλογές του.

Είναι δε γνωστή η συμπάθεια μου προς το πρόσωπο του Σταμάτη Κάρμαντζη. Υπάρχει μια σχέση φιλίας, που έρχεται από πολύ παλιά και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, χωρίς τριγμούς. Να είστε σίγουροι ότι με σεβασμό προς εσάς και την εφημερίδα σας θα έχετε πάντα την ειλικρινή μου θέση και άποψη για το έργο που επιτελείται.»

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση