14.3.2023 15:00

Στη Χίο κλιμάκιο Social Security της Αμερικάνικης Πρεσβείας Αθηνών

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Ένωση Ομογενών Χίου σε συνεργασία συντονισμού μαζί με το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικής της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια της καθιερωμένης ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, θα επισκεφτεί το νησί της Χίου την 23η Μαρτίου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., που τώρα κατοικούν στο νησί. 

Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στην Χίο, πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα σας απασχολεί.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 23η Μαρτίου ημέρα Πέμπτη από τις 10:00π.μ. έως τις 2:00μ.μ. στην Αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Χανδρή. Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τον υπεύθυνο για θέματα Ελληνοαμερικανών και ταυτόχρονα Αντιπεριφερειάρχη Απόδημου Ελληνισμού, τον Προέδρο της Ένωσης Ομογενών Χίου, κ. Παντελή Αδ. Μπουρνιά στο τηλέφωνο 22713 50566 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας στο Τηλ. 210- 720 2465 καθημερινά από 9:30 – 12:30μμ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ