16.3.2022 14:06

Στη Χίο κλιμάκιο της Πρεσβείας των Η.Π.Α. αποκλειστικά για συντάξεις (BINTEO)

Η Ένωση Ομογενών Χίου σε συνεργασία συντονισμού μαζί με το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικής της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια της καθιερωμένης ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, θα επισκεφτεί το νησί της Χίου την 23η Μαρτίου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., που τώρα κατοικούν στο νησί. 

Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στην Χίο, πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα σας απασχολεί.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 23η Μαρτίου ημέρα Τετάρτη από τις 10:00π.μ. έως τις 2:00μ.μ. στην Αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Χανδρή, τηρούμενων όλων των Υγειονομικών πρωτοκόλλων (πιστοποιητικά Εμβολιασμού, Μάσκες, αποστάσεις αντισηπτικά) λόγω της COVID – 19. Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τον υπεύθυνο για θέματα Ελληνοαμερικανών και ταυτόχρονα Προέδρο της Ένωσης Ομογενών Χίου, κ. Παντελή Αδ. Μπουρνιά στο τηλέφωνο 6976360694 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας της Αθήνας στο Τηλ. 210- 720 2465 καθημερινά από 9:30 – 12:30μμ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ