5.3.2018 15:07

Οι Χιώτες κάθονται στα θρανία για τον τουρισμό

Φωτογραφία από το Σχολείο Τουρισμού της Καλαμάτας.

Το "Σχολείο Τουρισμού" ανοίγει τις πόρτες του τον Μάιο για επαγγελματίες, εργαζόμενους και σπουδαστές του τομέα

Τον πρώτο οργανωμένο φορέα συνεχούς επιμόρφωσης επαγγελματιών, εργαζομένων και σπουδαστών τουρισμού αποκτά η Χίος μέσα από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Χίου σε συνεργασία με τον Δήμο.

Το «Σχολείο Τουρισμού on tour», που σε τοπικό επίπεδο θα διοργανωθεί την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Μαΐου θα λειτουργήσει κατά τα πρότυπα του «Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας».

Στόχος θα είναι η διαρκής ενημέρωση και επιμόρφωση των επαγγελματιών σχετικά με τις νέες εξελίξεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.  Το Σχολείο Τουρισμού έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία 7 φορές μέχρι σήμερα και διοργανώνεται δυο φορές το χρόνο στην Καλαμάτα, μια πριν την αρχή της τουριστικής περιόδου και μια μετά το τέλος της. 

Από φέτος το σχολείο τουρισμού επεκτείνεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με στόχο τη διατήρηση της αρχικής φιλοσοφίας του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, την περαιτέρω προώθηση του οράματος του, τον εμπλουτισμό  των καλών πρακτικών και των αξιών του, τη δημιουργία νέων συνεργειών και τη γεωγραφική αλλά και ποιοτική του ανάπτυξη. 

Η δράση αυτή φέρει το όνομα “Σχολείο Τουρισμού OnTour” και αποτελεί σύμπραξη του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας με το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και τον εκπαιδευτικό του πυλώνα, το SETE Training.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ