24.8.2022 14:29

Μεταφορικό Ισοδύναμο – Αγνοούνται οι πληρωμές εδώ και ένα χρόνο (Video)

Κατώτεροι των περιστάσεων αποδεικνύονται για πολλοστή φορά το Υπουργείο Ναυτιλίας και η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, συνεχίζοντας των εμπαιγμό των νησιωτών σχετικά με το Μεταφορικό Ισοδύναμο…

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, υποτίθεται ότι θα ξεκινήσουν οι πληρωμές για το σκέλος των εισιτηρίων, με εξόφληση μόνο ενός μέρους από τα συνολικά χρωστούμενα 11 μηνών (από Οκτώβριο του 2021).

Όπως είχε δηλώσει πριν από λίγες εβδομάδες ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκης, από τις 20 Αυγούστου θα άρχιζε σταδιακά η πληρωμή των εισιτηρίων για το διάστημα από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022.

Όπως αποδείχτηκε στην πράξη, πρόκειται για άλλη μια υπόσχεση που δεν τηρήθηκε.

Στο θέμα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χίου Κώστας Λίνας, επισημαίνοντας ότι εδώ κι ένα χρόνο έχει σταματήσει κάθε πληρωμή τόσο προς ιδιώτες όσο και προς τις επιχειρήσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ