1.3.2012 12:52

Την έκαναν με χρυσαφικά

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΔΑΣ

Διάρρηξη σε μονοκατοικία στο Χαλκειός και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καρδαμάδας, καταγγέλθηκε χθες το απόγευμα στην Ασφάλεια από τον 55χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού, που επιστρέφοντας από ταξίδι στην Αθήνα, είδε το σπίτι του ολάνοιχτο.
Σύμφωνα με την Ασφάλεια, οι δράστες διέρρηξαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και μπαίνοντας μέσα άδειασαν ένα – ένα τα ντουλάπια και τα συρτάρια σε όλα τα δωμάτια, στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και άλλα αντικείμενα υψηλής χρηματικής αξίας.
«Ο τρόπος δράσης τους αλλά και το γεγονός ότι έψαξαν εξονυχιστικά το σπίτι σε κάθε γωνιά, μαρτυρά ότι οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι, ξέροντας ίσως ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έλειπαν εκτός Χίου», ανέφερε στο www.politischios.gr, αστυνομική πηγή.
Τελικά οι διαρρήκτες έφυγαν μέσα από το σπίτι παίρνοντας μαζί τους όλα τα χρυσαφικά που βρήκαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθεί μήνυση από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη που απουσιάζει ακόμα στην Αθήνα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ