1.12.2015 11:15

Θεσμός 20 ετών το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της ΕΒΑΤ

Επί 20 ολόκληρα χρόνια τα μέλη αλλά και οι  φίλοι της ΕΒΑΤ συμμετέχουν εθελοντικά στην διοργάνωση του χριστουγεννιάτικου bazaar του συλλόγου που φέτος θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβίου. «Εθελοντικά 20 χρόνια τώρα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου συμμετέχουν ακούραστα στο bazaar. Με δικά του έξοδα προμηθεύονται πρώτες ύλες και παρασκευάζουν μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες και λουκουμάδες», δηλώνει στον «π» ο πρόεδρος της ΕΒΑΤ Γιώργος Χλωρός επισημαίνοντας την μεγάλη  εθελοντική προσφορά των μελών του συλλόγου. « Εκτός από τα χειροποίητα γλυκά κατασκευάζουν γούρια, διακοσμητικά και αρωματικά κεριά. Παράλληλά αποστέλλονται από χιώτικες εταιρείες αφιλοκερδώς χιώτικα προϊόντα όπως γλυκά κουταλιού, παστελαριές, ούζα, στριφτάρια», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΕΒΑΤ.

 

Όλα τα προϊόντα συγκεντρώνονται στην αίθουσα της ΕΒΑΤ(περγάμου  5 Νέα Σμύρνη)και πωλούνται στους επισκέπτες. Τα έσοδα του bazaar διατίθενται για την ενίσχυση απόρων Χίων φοιτητών και άλλων φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων του συλλόγου. «Το bazaarαποτελεί από τις κυριότερες δράσεις της ΕΒΑΤ, όχι μόνο λόγω της σημασίας του για τον Σύλλογο αλλά και για την δημοσιότητα, που συγκεντρώνει και την προσέλευση ενδιαφερομένων, που έρχονται από όλη την Αττική για να προμηθευτούν παραδοσιακά Χιώτικα προϊόντα και γλυκά» κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΒΑΤ Γιώργος Χλωρός.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ