31.3.2014 12:06

Στηρίζουμε τους αγώνες των ναυτικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κοντά σους αγώνες των ναυτικών βρίσκεται η «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» κι αυτή της τη συμπαράσταση εκφράζει με ανακοίνωση της, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι υπεύθυνες για το ξεχαρβάλωμα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων των νησιών και για τους πολυήμερους αποκλεισμούς που βιώνουν εδώ και μήνες τα περισσότερα νησιά του Βορείου Αιγαίου είναι η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Η επικείμενη κατάρρευση των ακτοπλοϊκών εταιρειών, οι συσσωρευμένες ζημιές εκατοντάδων εκα-τομμυρίων ευρώ, οι απλήρωτοι επι μήνες ναυτικοί, τα υπερήλικα και κακοσυντηρημένα πλοία που εξυπηρετούν τις γραμμές είναι οι αποδείξεις της πλήρους αποτυχίας της εφαρμοζόμενης πολιτικής.
Σήμερα περισσότερο από οποτεδήποτε άλλοτε είναι απαραίτητη η συγκρότηση δημόσιου φορέα ακ-τοπλοϊκών και αεροπορικών συγκοινωνιών που θα λειτουργεί με εργατικό έλεγχο. Ώστε να εξασφαλιστεί η επαρκής και ικανοποιητική σύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα και μεταξύ τους» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ