4.12.2015 16:06

Στη Χίο για πέντε ημέρες η Χριστιάνα Καλογήρου

ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα στις αποσκευές της που περιλαμβάνει από επιτόπιες επισκέψεις και επιτηρήσεις των χρηματοδοτούμενων έργων της περιφέρειας μέχρι συμμετοχή στην εκδήλωση που διοργανώνει η περιφέρεια στη Σμύρνη για τον τουρισμό, έρχεται αύριο στη Χίο η γενική γραμματέας της περιφέρειας Β. Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Η περιφερειάρχης θα παρακολουθήσει το Σάββατο τον Πανηγυρικό  Εσπερινό στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Φραγκομαχαλά ενώ την Κυριακή, θα τιμήσει με την παρουσία της τις εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Νικόλα στις Οινούσσες.

« Με αφορμή την μετάβασή μου στις Οινούσσες θα συναντηθώ με το Δήμαρχο και τους φορείς του νησιού για να συζητήσουμε τον προγραμματισμών των έργων του ΕΣΠΑ», δήλωσε στον «π» η περιφερειάρχης προσθέτοντας ότι την Δευτέρα θα επισκεφτεί τόσο την Λαγκάδα για να επιτηρήσει τις εργασίες που γίνονται στο λιμάνι όσο και τα έργα επισκευής του οδικού δικτύου της Χίου.

« Την Τρίτη θα μεταβώ στη Σμύρνη για να συμμετέχω στην εκδήλωση της περιφέρειας  για τη συγκοινωνιακή σύνδεση των νησιών μας με τα παράλια της Τουρκίας αλλά και την σύνδεση των νησιών μεταξύ τους και την Τετάρτη θα είμαι και πάλι στη Χίο για να συμμετέχω στην εκδήλωση της διαχειριστικής αρχής με θέμα «έξυπνη εξειδίκευση στο Β. αιγαίο- Αλυσίδα τουρισμός», κατέληξε η Περιφερειάρχης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ