1.3.2017 11:30

Πρόκληση ο καβγάς ΣΥΡΙΖΑ –ΝΔ για τον ΕΦΚΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΚΕ ΧΙΟΥ

Καμιά ανοχή σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τους πολίτες να δείξουν το ΚΚΕ, αναφορικά με τη μεταξύ τους κόντρα που έχει ξεσπάει για τον ΕΦΚΑ.

Το ΚΚΕ υποστηρίζει πως αρκετά έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στις τάξεις του. Αναλυτικά στην ανακοίνωση του σημειώνει:

«Τον γνωστό σκυλοκαυγά που διεξάγουν κεντρικά ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ τον μετέφεραν οι  τοπικές οργανώσεις τους στη Χίο για το ζήτημα του ΕΦΚΑ. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα του νησιού δεν πρέπει να τους δώσουν καμιά σημασία.

Αυτό το έργο το έχουμε δει πολλές φορές. Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την  ΝΔ ψήφισαν μαζί το 3ο μνημόνιο και αποδεδειγμένα πια ο ένας συνεχίζει το ψαλίδι στις συντάξεις και στα ασφαλιστικά δικαιώματα από εκεί που σταμάτησε ο άλλος λέγοντας συνεχώς ψέματα στο λαό.

Αποτελεί πρόκληση ότι καυγαδίζουν τη στιγμή που νέα άγρια σφαγή προετοιμάζουν σε συντάξεις, ασφαλιστικά,  εργασιακά δικαιώματα και στο λαϊκό εισόδημα προκειμένου για να κλείσει η λεγόμενη δεύτερη αξιολόγηση όπου κυβέρνηση, ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα συμφωνούν και πασχίζουν να ολοκληρωθεί.

Αρκετά υπέφεραν εργαζόμενοι και λαϊκά στρωματά. Καμιά ανοχή πια στα άγρια αντεργατικά μέτρα που δεν έχουν τέλος και μας οδηγούν μόνιμα στην φτώχεια και την ανασφάλεια προκειμένου να ανακάμψει η υψηλή κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ για να δυναμώσουμε την οργάνωση και την πάλη απέναντι στη κλιμακούμενη επίθεση. Για την αναπληρώση των μεγάλων απωλειών, για τα σύγχρονα εργατικά λαϊκά δικαιώματα με την ανατροπή της πολιτικής και της εξουσίας που υπηρετεί την καπιταλιστική βαρβαρότητα». 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ